Pangasius pane
Ingrediente:
1 kg fileu de pangasius 150 g pesmet 50 g faina 3 oua 100 ml ulei sare piper
Mod de preparare:
Fileurile de peste, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se trec prin faina, oul batut spuma, iar la final se acopera cu pesmet. Intr-o tigaie in care am incins uleiul prajim fileurile pe ambele parti, iar cand au devenit rumene, le scurgem de ulei si se asezam pe un platou acoperit cu un servet de hartie, pentru a absoarbe excesul de ulei. Se servesc calzi, cu lamaie.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Crochete de pangasius
Cartofii se curata de coaja si se pun la fiert, apoi se scurg din apa, se paseaza si se pun intr-un bol. Peste cartofi ... (mai mult)
Citeste -
File de pangasius la cuptor
Fileurile de peste se spala, se scurg de apa si se aseza in tava. Peste ele presaram condimentele, turnam o jumatate de ... (mai mult)
Citeste -
Varza pane
Varza se curata de foile de deasupra, apoi se taie in felii si se pune la fiert, in apa cu putina sare, dar se va lasa ... (mai mult)
Citeste -
Conopida pane
Se fierb buchetelele de conopida in apa cu sare, apoi se scurg. Se inmoaie fiecare buchetel in faina, apoi in oul batut,... (mai mult)
Citeste -
Dovlecei pane cu usturoi
Se spala dovleceii si se taie in felii. Se presara cu sare si se dau prin faina si ou batut. Se pun la prajit in uleiul ... (mai mult)
Citeste -
Vinete pane
Se taie vinetele in felii groase si se pun intr-un castron cu apa si sare. Dupa ce stau timp de o ora, se scurg de apa ... (mai mult)
Citeste