Saramura de biban

Foto - Saramura de biban
Complexitate: usor Timp de preparare: 60 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

2 kg biban 2 ardei iuti 2 rosii boia de ardei dulce piper sare

Mod de preparare:

Bibanii se spala, se curata in interior si li se indeparteaza branhiile. Peste perii curatati se presara serea, piperul si boia, apoi se aseza pe gratarul incins. Se vor frige pe ambele parti, apoi se aseaza intr-un vas incapator. Tocam si ardeii iuti si rosiile si le adaugam peste peste, iar la final se toarna apa calda, in jur de 2 litri. Saramura de biban se serveste calda.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Macrou marinat

    Macrou marinat

    Se spala si se curata de intestine macroul. Se indeparteaza capul si aripioarele, apoi se taie rondele si se lasa putin ... (mai mult)

    Citeste
  • Saramura de crap

    Saramura de crap

    Se curata bine pestele, se presara sare peste el si se pune pe gratar. Intr-o oala punem cam 2 litri de apa la fiert. ... (mai mult)

    Citeste
  • Varza murata

    Varza murata

    Varza se curata de primele foi exterioare, se pun in butoiul mare pentru varza, strecurandu-se cate o bucata de hrean. ... (mai mult)

    Citeste
  • Saramura de peste

    Saramura de peste

    Se curata si se taie pestele. Apoi, intr-o cratita, se pune la fiert 5 litri de apa impreuna cu ulei, otet, legumele ... (mai mult)

    Citeste
  • Saramura de pui

    Saramura de pui

    Se spala puiul. Apoi se taie, se condimenteaza bucatile de pui si se pun pe gratar. Se taie ceapa verde rondele, ardeiul... (mai mult)

    Citeste
  • Castraveti murati de vara

    Castraveti murati de vara

    Intr-o oala se toarna cam 3 l de apa, se adauga 3 linguri de sare, apoi se pune la fiert. Cat timp fierbe apa, se spala ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))