Saramura de peste
Ingrediente:
2 kg peste 2 ardei iuti 4 ardei grasi 4 rosii 2 catei de usturoi 100 ml ulei 150 ml otet 3 linguri bulion patrunjel
Mod de preparare:
Se curata si se taie pestele. Apoi, intr-o cratita, se pune la fiert 5 litri de apa impreuna cu ulei, otet, legumele taiate, usturoi, patrunjel si bulion. Intre timp, se pune pe gratar pestele. Dupa ce au fiert aproximativ o jumatate de ora se adauga pestele copt, se sareaza si se mai presara patrunjel.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Saramura de biban
Bibanii se spala, se curata in interior si li se indeparteaza branhiile. Peste perii curatati se presara serea, piperul ... (mai mult)
Citeste -
Macrou marinat
Se spala si se curata de intestine macroul. Se indeparteaza capul si aripioarele, apoi se taie rondele si se lasa putin ... (mai mult)
Citeste -
Saramura de crap
Se curata bine pestele, se presara sare peste el si se pune pe gratar. Intr-o oala punem cam 2 litri de apa la fiert. ... (mai mult)
Citeste -
Varza murata
Varza se curata de primele foi exterioare, se pun in butoiul mare pentru varza, strecurandu-se cate o bucata de hrean. ... (mai mult)
Citeste -
Saramura de pui
Se spala puiul. Apoi se taie, se condimenteaza bucatile de pui si se pun pe gratar. Se taie ceapa verde rondele, ardeiul... (mai mult)
Citeste -
Castraveti murati de vara
Intr-o oala se toarna cam 3 l de apa, se adauga 3 linguri de sare, apoi se pune la fiert. Cat timp fierbe apa, se spala ... (mai mult)
Citeste







