Saramura de macrou
Ingrediente:
2 kg de macrou 4 ardei gras 1 gogosar patrunjel 2 ardei iute 4 rosii piper boia 3 l de apa usturoi verde sare
Mod de preparare:
Pestele se spala si se curata, apoi se pun pe gratar, impachetati in folie de aluminiu. Alaturi de peste, vom pune si legumele spalate, pe gratar si le vom coace. Cand sunt gata, ardeii si rosiile se decojesc, apoi se toaca in cuburi. Folosim un castron mai mare, in care punem apa, apoi legumele tocate si la final pestele fript. Condimentam cu piper si sare, presaram si patrunjelul verde si usturoiul si amestecam totul. Se serveste alaturi de mamaliga fierbinte.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Macrou marinat
Se spala si se curata de intestine macroul. Se indeparteaza capul si aripioarele, apoi se taie rondele si se lasa putin ... (mai mult)
Citeste -
Macrou la cuptor
Se spala si se curata macroul. Apoi, se indeparteaza capul si coada, se unge cu ulei si se condimenteaza cu sare si ... (mai mult)
Citeste -
Macrou cu legume mexicane
Pestele se spala si se portioneaza, apoi se aseaza intr-o tava termorezistenta. Punem peste el condimentele, rosiile ... (mai mult)
Citeste -
Salata de macrou afumat
Cartofii ii fierbem in coaja, in apa cu putina sare, apoi se decojesc si se taie in felii. Pestele se curata de oase si ... (mai mult)
Citeste -
Saramura de biban
Bibanii se spala, se curata in interior si li se indeparteaza branhiile. Peste perii curatati se presara serea, piperul ... (mai mult)
Citeste -
Saramura de crap
Se curata bine pestele, se presara sare peste el si se pune pe gratar. Intr-o oala punem cam 2 litri de apa la fiert. ... (mai mult)
Citeste







