Mancaruri cu peste

Crap umplut cu orez

Crap umplut cu orez

Publicata vineri, 22 februarie 2013, 15:50
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Crapul se sareaza. Ceapa si patrunjelul verde se toaca marunt. Orezul se spala bine. Hreanul se rade. Ceapa se inabusa in 75ml de ulei cu 100ml de apa, se adauga orezul, piper, sare, 200ml de apa ... (mai mult)

Citeste
Crap umplut cu ciuperci

Crap umplut cu ciuperci

Publicata vineri, 22 februarie 2013, 09:53
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Pestele se curata de solzi, se face o taietura nu prea mare in lungul burtii, se scoate tot continutul, se spala si se sareaza usor. Ciupercile se toaca marunt si impreuna cu ceapa se prajesc in ulei.... (mai mult)

Citeste
Salata de peste afumat

Salata de peste afumat

Publicata duminica, 10 februarie 2013, 14:07
Timp de gatire: 40 minute Complexitate: Usor

Pastele se pun sa fiarba in 2-3 litrii de apa clocotita cu sare, pana cand devin moi (10-15 minute). Se scurg, se clatesc cu apa rece si se lasa sa se raceasca. Ceapa se curata, se spala si se taie ... (mai mult)

Citeste
Placinta cu peste afumat

Placinta cu peste afumat

Publicata sambata, 9 februarie 2013, 15:19
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Mediu

Laptele se pune la fiert impreuna cu 800 g de peste afumat (taiat bucatele), si foaia de dafin si se lasa sa clocoteasca pe foc mic 5 minute. Se adauga ciupercile, mazarea si porumbul si se lasa pe ... (mai mult)

Citeste
Calcan prajit

Calcan prajit

Publicata miercuri, 30 ianuarie 2013, 13:06
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Pestele se curata de solzi si aripioare, se spala, se portioneaza si se sareaza. Laptele se fierbe, faina se cerne si se amesteca cu boiaua de ardei. Pestele portionat, se trece prin lapte, apoi prin ... (mai mult)

Citeste
Salau cu maioneza

Salau cu maioneza

Publicata sambata, 26 ianuarie 2013, 14:31
Timp de gatire: 30 minute Complexitate: Usor

Salaul se prepara cel mai adesea cu maioneza. Carnea lui foarte frageda este fada si maioneza ii da un gust mai picant. Se fierbe intreg, 25 de minute, la foc mic, lasandu-se in supa pana se raceste; ... (mai mult)

Citeste
Salata de icre

Salata de icre

Publicata marti, 11 decembrie 2012, 14:36
Timp de gatire: 30 minute Complexitate: Usor

Icrele proaspete se sareaza putin si se tin 2-3 zile la frigider inainte de folosire. Icrele conservate se desareaza inainte de folosire. Ceapa se rade fin. Lamaia se stoarce de seama. Icrele se pun ... (mai mult)

Citeste
Pastrav umplut la gratar

Pastrav umplut la gratar

Publicata marti, 11 decembrie 2012, 14:01
Timp de gatire: 30 minute Complexitate: Usor

Pastravii se curata si se spala, apoi se taie aripioarele. Patrunjelul si mararul verde se toaca. Usturoiul se piseaza. Lamaia se taie felii. Se amesteca patrunjelul cu usturoiul, ouale, pesmetul, ... (mai mult)

Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))