Mancaruri cu peste
Crap umplut cu orez
Publicata vineri, 22 februarie 2013, 15:50Crapul se sareaza. Ceapa si patrunjelul verde se toaca marunt. Orezul se spala bine. Hreanul se rade. Ceapa se inabusa in 75ml de ulei cu 100ml de apa, se adauga orezul, piper, sare, 200ml de apa ... (mai mult)
CitesteCrap umplut cu ciuperci
Publicata vineri, 22 februarie 2013, 09:53Pestele se curata de solzi, se face o taietura nu prea mare in lungul burtii, se scoate tot continutul, se spala si se sareaza usor. Ciupercile se toaca marunt si impreuna cu ceapa se prajesc in ulei.... (mai mult)
CitesteSalata de peste afumat
Publicata duminica, 10 februarie 2013, 14:07Pastele se pun sa fiarba in 2-3 litrii de apa clocotita cu sare, pana cand devin moi (10-15 minute). Se scurg, se clatesc cu apa rece si se lasa sa se raceasca. Ceapa se curata, se spala si se taie ... (mai mult)
CitestePlacinta cu peste afumat
Publicata sambata, 9 februarie 2013, 15:19Laptele se pune la fiert impreuna cu 800 g de peste afumat (taiat bucatele), si foaia de dafin si se lasa sa clocoteasca pe foc mic 5 minute. Se adauga ciupercile, mazarea si porumbul si se lasa pe ... (mai mult)
CitesteCalcan prajit
Publicata miercuri, 30 ianuarie 2013, 13:06Pestele se curata de solzi si aripioare, se spala, se portioneaza si se sareaza. Laptele se fierbe, faina se cerne si se amesteca cu boiaua de ardei. Pestele portionat, se trece prin lapte, apoi prin ... (mai mult)
CitesteSalau cu maioneza
Publicata sambata, 26 ianuarie 2013, 14:31Salaul se prepara cel mai adesea cu maioneza. Carnea lui foarte frageda este fada si maioneza ii da un gust mai picant. Se fierbe intreg, 25 de minute, la foc mic, lasandu-se in supa pana se raceste; ... (mai mult)
CitesteSalata de icre
Publicata marti, 11 decembrie 2012, 14:36Icrele proaspete se sareaza putin si se tin 2-3 zile la frigider inainte de folosire. Icrele conservate se desareaza inainte de folosire. Ceapa se rade fin. Lamaia se stoarce de seama. Icrele se pun ... (mai mult)
CitestePastrav umplut la gratar
Publicata marti, 11 decembrie 2012, 14:01Pastravii se curata si se spala, apoi se taie aripioarele. Patrunjelul si mararul verde se toaca. Usturoiul se piseaza. Lamaia se taie felii. Se amesteca patrunjelul cu usturoiul, ouale, pesmetul, ... (mai mult)
Citeste













