Salata de peste afumat
Ingrediente:
125 g peste afumat (fara oase si piele) 250 g paste scurte 1 ceapa mijlocie 1 ardei gras mare 6 linguri iaurt dietetic 1 lingura mustar 3 linguri zeama de lamaie 1 lingura ulei de masline 4 frunze de salata verde cate 1 lingura marar si patrunjel verde, tocate sare
Mod de preparare:
Pastele se pun sa fiarba in 2-3 litrii de apa clocotita cu sare, pana cand devin moi (10-15 minute). Se scurg, se clatesc cu apa rece si se lasa sa se raceasca. Ceapa se curata, se spala si se taie inele fine. Ardeiul se spala, se curata de seminte si se taie fasii fine. Iaurtul se amesteca cu mustarul, zeama de lamaie, verdeata tocata si uleiul, intr-un sos omogen. Pestele se taie fasii mici. Se pun pastele in castronul de servit, se adauga pestele si vegetalele si se toarna deasupra sosul de iaur. Se omogenizeaza usor si se serveste in farfurie, pe foi de salata verde. Pe deasuprea, se poate presara si cascaval ras.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Salata cu somon afumat
Se spala si se taie salata verde. Se pune intr-un castron si se toarna putin suc de lamaie. Se adauga rosia si avocado ... (mai mult)
Citeste -
Salata de cartofi cu peste afumat
Se spala cartofii si se pun la fiert in coaja. Cand se firb, se scot din apa, se curata si se taie in cubulete. La fel ... (mai mult)
Citeste -
Salata de somon afumat
Cartofii se curata si se taie in cuburi, apoi se pun la fiert. Cand sunt gata, se scot din apa fiarta, se scurg bine si ... (mai mult)
Citeste -
Salata de macrou afumat
Cartofii ii fierbem in coaja, in apa cu putina sare, apoi se decojesc si se taie in felii. Pestele se curata de oase si ... (mai mult)
Citeste -
Tagliatelle cu somon
Intr-o cratita cu apa sarata se fierb pastele timp de 15 minute. Cand sunt gata se scurg de apa si se adauga somonul ... (mai mult)
Citeste -
Ciolan afumat la cuptor
Cartofii se curata si se taie in sferturi, iar ceapa se taie rondele. Intr-o tava se aseaza ciolanul afumat care se ... (mai mult)
Citeste







