Pastrav umplut la gratar
Ingrediente:
6 pastravi patrunjel verde 50g usturoi 3 oua 200g pesmet 150g unt 100g lamaie marar piper sare
Mod de preparare:
Pastravii se curata si se spala, apoi se taie aripioarele. Patrunjelul si mararul verde se toaca. Usturoiul se piseaza. Lamaia se taie felii. Se amesteca patrunjelul cu usturoiul, ouale, pesmetul, piper si sare. Se umple fiecare peste cu aceasta compozitie, presand bine umplutura in cavitate. Se ung pestii cu untul topit si se pun deasupra felii de lamaie. Se frig pe gratar, intr-o folie de aluminiu, 5-6 minute, apoi se scot pe un platou si se decoreaza cu marar. Se servesc cu salata, cartofi copti si porumb fiert.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Cotlet de porc la gratar
Cotletele se pregatesc pentru friptura, feliindu-le si curatandu-le de grasimea in surplus. Se condimenteaza cu piper, ... (mai mult)
Citeste -
Saramura de crap
Se curata bine pestele, se presara sare peste el si se pune pe gratar. Intr-o oala punem cam 2 litri de apa la fiert. ... (mai mult)
Citeste -
Pui umplut cu ficatei
Puiul curatat si spalat bine, se condimenteaza bine cu rozmarin, piper si cimbru. Ficateii si kaiserul se taie in ... (mai mult)
Citeste -
Caracatita la gratar
Se spala si se curata picioarele de caracatita, dupa care se pune la fiert intr-un litru de lapte la foc mic timp de ... (mai mult)
Citeste -
Saramura de macrou
Pestele se spala si se curata, apoi se pun pe gratar, impachetati in folie de aluminiu. Alaturi de peste, vom pune si ... (mai mult)
Citeste -
Pastrav cu portocale
Pestele se spala si se asezoneaza cu sare si piper, apoi se ung cu unt si se umplu cu felii de portocala si putina coaja... (mai mult)
Citeste







