Pastrav cu portocale
Ingrediente:
2 pastravi coaja de portocala 2 portocale 25 g unt sare piper
Mod de preparare:
Pestele se spala si se asezoneaza cu sare si piper, apoi se ung cu unt si se umplu cu felii de portocala si putina coaja de portocala. Intr-o tava termorezistenta, punem putin ulei, asezam felii de portocale, punem pestele si deasupra restul de coaja de portocala. Se gateste pastravul timp de 40 de minute, in cuptorul incins, apoi se scoate, se aseaza pe un platou, si se serveste fierbinte.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Sos de portocale
Se rade coaja de la portocale, apoi se extrag sucul de portocale si zeama de lamaie. Intr-un vas se fierbe zaharul ... (mai mult)
Citeste -
Mousse de portocale
Intr-un bol, vom pune gelatina si vom turna peste ea, sucul de portocale, proaspat stors. Pornim focul si punem vasul cu... (mai mult)
Citeste -
Prajitura cu portocale
Se pune la incalzit cuptorul la o temperatura de 200 de grade. Se cerne faina cu praful de copt. Intr-un castron, se ... (mai mult)
Citeste -
Flan de portocale
Doua dintre portocale se curata de coaja, iar cea de-a treia se da pe razatoare. Intr-o cratita se toarna lapetele, ... (mai mult)
Citeste -
Marmelada de portocale
Fructele se spala bine, se sterg si se taie in jumatati. Fiecare jumatate de portocala se stoarce intr-o cratita, iar ... (mai mult)
Citeste -
Pui cu portocale
Se pune ulei de masline intr-o tigaie si se prajesc, la foc mare, copanele. Dupa ce s-au rumenit, se lasa deoparte. In ... (mai mult)
Citeste







