Pastrav cu portocale

Foto - Pastrav cu portocale
Complexitate: usor Timp de preparare: 50 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

2 pastravi coaja de portocala 2 portocale 25 g unt sare piper

Mod de preparare:

Pestele se spala si se asezoneaza cu sare si piper, apoi se ung cu unt si se umplu cu felii de portocala si putina coaja de portocala. Intr-o tava termorezistenta, punem putin ulei, asezam felii de portocale, punem pestele si deasupra restul de coaja de portocala. Se gateste pastravul timp de 40 de minute, in cuptorul incins, apoi se scoate, se aseaza pe un platou, si se serveste fierbinte.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Sos de portocale

    Sos de portocale

    Se rade coaja de la portocale, apoi se extrag sucul de portocale si zeama de lamaie. Intr-un vas se fierbe zaharul ... (mai mult)

    Citeste
  • Mousse de portocale

    Mousse de portocale

    Intr-un bol, vom pune gelatina si vom turna peste ea, sucul de portocale, proaspat stors. Pornim focul si punem vasul cu... (mai mult)

    Citeste
  • Prajitura cu portocale

    Prajitura cu portocale

    Se pune la incalzit cuptorul la o temperatura de 200 de grade. Se cerne faina cu praful de copt. Intr-un castron, se ... (mai mult)

    Citeste
  • Flan de portocale

    Flan de portocale

    Doua dintre portocale se curata de coaja, iar cea de-a treia se da pe razatoare. Intr-o cratita se toarna lapetele, ... (mai mult)

    Citeste
  • Marmelada de portocale

    Marmelada de portocale

    Fructele se spala bine, se sterg si se taie in jumatati. Fiecare jumatate de portocala se stoarce intr-o cratita, iar ... (mai mult)

    Citeste
  • Pui cu portocale

    Pui cu portocale

    Se pune ulei de masline intr-o tigaie si se prajesc, la foc mare, copanele. Dupa ce s-au rumenit, se lasa deoparte. In ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))