Pui cu portocale
Ingrediente:
4 copane de pui 5 portocale coaja de la 1 portocala 2 cepe 2 catei de usturoi ulei de masline sare piper negru macinat
Mod de preparare:
Se pune ulei de masline intr-o tigaie si se prajesc, la foc mare, copanele. Dupa ce s-au rumenit, se lasa deoparte. In acelasi ulei, se prajeste usturoiul impreuna cu ceapa. Apoi, se aduaga sucul de portocale si se amesteca bine. Se pun in blender si se piseaza bine. Intr-o tigaie se pun copanele impreuna cu sosul obtinut si coaja de la o portocala si se lasa pe foc 20 de minute. Se condimenteaza cu sare si piper.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Sos de portocale
Se rade coaja de la portocale, apoi se extrag sucul de portocale si zeama de lamaie. Intr-un vas se fierbe zaharul ... (mai mult)
Citeste -
Mousse de portocale
Intr-un bol, vom pune gelatina si vom turna peste ea, sucul de portocale, proaspat stors. Pornim focul si punem vasul cu... (mai mult)
Citeste -
Prajitura cu portocale
Se pune la incalzit cuptorul la o temperatura de 200 de grade. Se cerne faina cu praful de copt. Intr-un castron, se ... (mai mult)
Citeste -
Flan de portocale
Doua dintre portocale se curata de coaja, iar cea de-a treia se da pe razatoare. Intr-o cratita se toarna lapetele, ... (mai mult)
Citeste -
Pastrav cu portocale
Pestele se spala si se asezoneaza cu sare si piper, apoi se ung cu unt si se umplu cu felii de portocala si putina coaja... (mai mult)
Citeste -
Marmelada de portocale
Fructele se spala bine, se sterg si se taie in jumatati. Fiecare jumatate de portocala se stoarce intr-o cratita, iar ... (mai mult)
Citeste







