Crap umplut cu ciuperci
Ingrediente:
1 crap (circa 2 kg) 500 g ciuperci 6 linguri ulei 2 rosii 1 pahar vin 1 ceapa verdeata 1 ou o lamaie sare piper
Mod de preparare:
Pestele se curata de solzi, se face o taietura nu prea mare in lungul burtii, se scoate tot continutul, se spala si se sareaza usor. Ciupercile se toaca marunt si impreuna cu ceapa se prajesc in ulei. Cand apa lasata din ciuperci a scazut, se pune sare, piper, verdeata, cateva felii de rosii si un ou. Se amesteca bine si cu compozitia respectiva se umple carpul, se coase cu ata si se pune intr-o tava cu ulei, vin, rosii taiate felii si se tin la cuptor pana se rumeneste. Se serveste cu lamaie.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Foietaj cu ciuperci
Ciupercile se toaca in cubulete si se pun la calit, se condimenteaza si se lasa la foc mic, pana cand scade zeama lasata... (mai mult)
Citeste -
Crap la cuptor
Crapul se spala bine, se curata de solzi si se presara cu sare si piper. Intr-o cratita incapatoare se aseaza pestele. ... (mai mult)
Citeste -
Crap umplut cu orez
Crapul se sareaza. Ceapa si patrunjelul verde se toaca marunt. Orezul se spala bine. Hreanul se rade. Ceapa se inabusa ... (mai mult)
Citeste -
Muschi de porc umplut cu ciuperci
Bucata de carne se taie in asa fel incat sa se formeze o foaie cat mai intinsa, se bate bine si se condimenteaza. ... (mai mult)
Citeste -
Ciuperci marinate
Ciupercile se curata bine, se spla si se lasa la scurs putin. Intre timp se pun la fiert intr-o oala, apa, otetul, ... (mai mult)
Citeste -
Ciuperci la cuptor
Ciupercile mai mari, se spala, se lasa la scurs si li se indeparteaza coditele. Coditele, ceapa si patrunjelul se toaca ... (mai mult)
Citeste







