Ciuperci marinate
Ingrediente:
5 kg ciuperci 3 l apa 500 ml otet usturoi piper sare
Mod de preparare:
Ciupercile se curata bine, se spla si se lasa la scurs putin. Intre timp se pun la fiert intr-o oala, apa, otetul, piperul boabe si putina sare.Se adauga apoi si cativa catei de usturoi, dupa gust. Se fierb toate acestea, pana cand apa incepe sa dea in clocot. Cand zeama este gata, se toatan fierbinte peste ciuperci, care au fost asezate in prealabil, in borcane. Cand s-au umplut, borcanele se vor pune din nou la fiert, pentru a asigura ca vor sta foarte bine, pana cand vor fi consumate.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Chiftelute marinate
Se pun la microunde fileurile de peste timp de cateva minute pana isi lasa putin suc. Apoi, se scurg bine, se taie si se... (mai mult)
Citeste -
Foietaj cu ciuperci
Ciupercile se toaca in cubulete si se pun la calit, se condimenteaza si se lasa la foc mic, pana cand scade zeama lasata... (mai mult)
Citeste -
Salata de pui cu ciuperci
Se aleg ciuperci si se fierb in apa cu putina sare timp de 20 minute. Dupa scurgere si racire, se taie in felii subtiri ... (mai mult)
Citeste -
Ciuperci cu oua
Ciupercile se toaca marunt si se pun la prajit in unt, odata cu ceapa tocata. Cand incepe sa se rumeneasca, se presara ... (mai mult)
Citeste -
Mancare de ciuperci
Ceapa curatata si spalata se taie marunt si se caleste in ulei. Ciupercile taiate in felii se pun peste ceapa, se ... (mai mult)
Citeste -
Ficatei de pui cu ciuperci
Intr-o tigaie incingem ulei si calim ceapa tocata, peste ea adaugam ciupercile feliate si lasam la fiert, pana cand ... (mai mult)
Citeste







