Chiftelute marinate
Ingrediente:
2 fileuri mari de merluciu dezosat 1 ou pesmet 2 catei de usturoi patrunjel faina 1/2 ceapa 1 pahar de vin alb apa ciuperci ulei sare
Mod de preparare:
Se pun la microunde fileurile de peste timp de cateva minute pana isi lasa putin suc. Apoi, se scurg bine, se taie si se pun intr-un castron impreuna cu oul batut, usturoiul tocat, sare, patrunjel si pesmet. Se lasa asa timp de 5 minute! Apoi, se formeaza bile, se trec prin faina si se prajesc in uleiul incins! Acum, intr-o tigaie mare sau oala se pune ceapa tocata si putin ulei si se lasa sa se rumeneasca. Intr-un bol, se pune vinul alb si chiftelele prajite. Apoi, se adauga ciupercile si ceapa. Se amesteca putin si se pune preparatul intr-o tigaie si se mai lasa putin la rumenit pentru a se imbina aromele. Dupa 2-3 minute, se pun pe un platou si se servesc calde impreuna cu sosul obtinut sau cu maioneza.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Ciuperci marinate
Ciupercile se curata bine, se spla si se lasa la scurs putin. Intre timp se pun la fiert intr-o oala, apa, otetul, ... (mai mult)
Citeste -
Chiftele de soia
Se pune soia la inmuiat in apa timp de o ora! Apoi, se scurge si se amesteca cu ou, faina, usturoi si patrunjel tocat ... (mai mult)
Citeste -
Chiftelute de pui
Mai intai pulpele sau pieptul de pui, dupa preferinta, le tocam cu ajutorul masinii de tocat. Ceapa se curata si se ... (mai mult)
Citeste -
Chiftelute cu susan
Carnea de pui se da prin masina de tocat si se amesteca impreuna cu susanul. Cartofii si ceapa se dau pe razatoare, iar ... (mai mult)
Citeste -
Crochete de peste
Ceapa si telina se curata, se spala si se rad pe razatoarea mare sau se taie marunt. Intr-o tigaie de teflon se pune o ... (mai mult)
Citeste







