Chiftelute cu susan
Ingrediente:
700 g carne de pui 200g susan 2 oua 1 ceapa 2 cartofi 2 catei de usturoi patrunjel verde piper sare
Mod de preparare:
Carnea de pui se da prin masina de tocat si se amesteca impreuna cu susanul. Cartofii si ceapa se dau pe razatoare, iar patrunjelul se toaca marunt si se adauga toate peste carnea de pui. La final se pun si cele 2 oua, se condimenteaza cu sare si piper si se pune usturoiul pisat. Se amesteca bine pana ce se omogenizeaza compozitia, apoi se formeaza chiftelutele cu ajutorul mainilor si se aseza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se incinge cuptorul, apoi se dau chiftelele la gatit, timp de 25 de minute. Cand devin crocante si rumene, se scot s se servesc.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Pui cu susan
Se spala si se feliaza pieptul de pui. Apoi, se toaca ceapa si se pune la calit cu putin ulei in tigaie. Se adauga ... (mai mult)
Citeste -
Chiftelute de somon
Somonul si usturoiul se toaca cu ajutorul unui blender. Cartofii se curata si se dau pe razatoare, apoi se scurg foarte ... (mai mult)
Citeste -
Pasta de naut
Semintele de susan, le coacem in cuptor timp de 15 minute, dar avand grija sa nu devina prea inchise la culoare, ci doar... (mai mult)
Citeste -
Snitel cu susan
Pieptul de pui se spala si se lasa la scurs. Apoi se felieaza si se dau prin amestecul de faina, sare si piper, si la ... (mai mult)
Citeste -
Sos de usturoi cu smantana
Se macina usturoiul impreuna cu coriandru, sare si piper. Apoi, se amesteca semintele de susan cu smantana. Se adauaga ... (mai mult)
Citeste -
Pateuri cu branza
Se amesteca branza cu oaule, peste care adaugam si smantana impreuna cu cele 2 linguri de gris. Se omogenizeaza ... (mai mult)
Citeste







