Crochete de peste
Ingrediente:
500 g peste fara oase si piele 1 telina mijlocie 1 ceapa potrivita 100 g pesmet 4 albusuri 2-3 linguri zeama de lamaie 50 ml ulei de masline sare piper
Mod de preparare:
Ceapa si telina se curata, se spala si se rad pe razatoarea mare sau se taie marunt. Intr-o tigaie de teflon se pune o lingura de ulei de masline, se incinge si se adauga telina si ceapa tocata. Se calesc 5-8 minute, pe foc mic. Pestele dezosat se toaca si se amesteca cu albusurile (batute usor cu o furculita), pesmetul, zeama de lamaie, sarea si piperul. Mixtura se imparte in 8 parti, se fac crochete sau chiftelute si se prajesc, intr-o tigaie nonadeziva, cu restul de ulei. Se pot coace in cuptorul preincalzit. Se servesc cu ketchup picant.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Crochete de cascaval
Ouale se spala, se trec prin jet de apa rece. Pesmetul si faina se cern. Cascavalul se curata de coaja si se rade. ... (mai mult)
Citeste -
Crochete de cartofi
Se curata cartofii, se spala si se pun la fiert intr-o oala cu apa si un varf de cutit de sare. Intr-un castron, se ... (mai mult)
Citeste -
Crochete de pangasius
Cartofii se curata de coaja si se pun la fiert, apoi se scurg din apa, se paseaza si se pun intr-un bol. Peste cartofi ... (mai mult)
Citeste -
Crochete de pui
Mai intai transam pieptul de pui, in fasii, il condimentam cu sare, piper, boia si usturoi granulat, apoi fulgii de ... (mai mult)
Citeste -
Crochete de pui picante
Mai intai vom da prin masina de tocat pieptul de pui, dar si usturoiul. Carnea tocata o vom amesteca impreuna cu ouale, ... (mai mult)
Citeste -
Crochete de ou
Se rumeneste usor faina in unt, se adauga cate putin lapte amestecand mereu, pana cand totul se ingroasa ca o crema. Se ... (mai mult)
Citeste