Crochete de cascaval
Ingrediente:
500g cascaval 150g margarina 6 oua 300g faina 600 ml lapte pesmet 50 ml ulei piper macinat sare
Mod de preparare:
Ouale se spala, se trec prin jet de apa rece. Pesmetul si faina se cern. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Laptele se fierbe si se raceste. Margarina se topeste intr-o tava si se adauga faina dizolvata in 300 ml lapte rece. Se amesteca continuu pentru a nu se forma cocoloase. Se adauga restul de laspte (300 ml), sare si se continua fierberea circa 10 minute. Se trage vasul de pe foc, se inglobeaza ouale batute, se amesteca si se mai adauga cascavalul ras si piperul. Se continua amestecarea pana se obtine o compozitie perfect omogena. Din aceasta compozitie se modeleaza crochete lungi de circa 4-5 cm si de 2 cm diametru. Se trec prin faina, ou, pesmet si se prajesc in ulei. Se pot coace in cuptorul preincalzit.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Crochete de peste
Ceapa si telina se curata, se spala si se rad pe razatoarea mare sau se taie marunt. Intr-o tigaie de teflon se pune o ... (mai mult)
Citeste -
Piept de pui cu cascaval
Dupa ce se spala pieptul de pui, se feliaza si se aseaza intr-o tava. Apoi, se curata si se piseaza usturoiul si se ... (mai mult)
Citeste -
Omleta cu cascaval
Intr-un bol, se bat bine ouale si se adauga cascaval ras, se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Apoi, intr-o ... (mai mult)
Citeste -
Covrigei cu cascaval
Intr-un castron, se pune smantana impreuna cu galbenusurile, 150 grame cascaval ras, margarina, putina sare, bicarbonat ... (mai mult)
Citeste -
Cascaval pane
Cascavalul se taie in felii de 1 cm grosime. Feliile se dau prin lapte, apoi prin faina, ou (batut bine cu furculita) si... (mai mult)
Citeste -
Placinta cu cascaval
Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei. Se toaca si ciupercile si se adauga si ele peste ceapa. Se lasa pe foc pana ... (mai mult)
Citeste