Chiftelute de pui
Ingrediente:
1 kg carne de pui 200 g faina 1 ou 1 ceapa zeama de lamaie marar sare piper
Mod de preparare:
Mai intai pulpele sau pieptul de pui, dupa preferinta, le tocam cu ajutorul masinii de tocat. Ceapa se curata si se toaca marunt, la fel procedam si cu verdeata. Peste carnea de pui tocata, vom pune ceapa si verdeata tocate, spargem oul, picuram cativa stropi de zeama de lamaie si amestecam. La final condimentam, dupa gust. Din compozitia rezultata, formam chiftelutele, le dam prin faina si le punem la prajit. Cand s-au rumenit, se scot pe o farfurie acoperita cu un servetel, pentru a absorbi excesul de ulei. Se servesc calde.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Chiftele de soia
Se pune soia la inmuiat in apa timp de o ora! Apoi, se scurge si se amesteca cu ou, faina, usturoi si patrunjel tocat ... (mai mult)
Citeste -
Chiftelute cu susan
Carnea de pui se da prin masina de tocat si se amesteca impreuna cu susanul. Cartofii si ceapa se dau pe razatoare, iar ... (mai mult)
Citeste -
Crochete de peste
Ceapa si telina se curata, se spala si se rad pe razatoarea mare sau se taie marunt. Intr-o tigaie de teflon se pune o ... (mai mult)
Citeste -
Chiftelute din carne de caprioara
Daca a stat in bait, carnea se spala, se sterge, se taie in bucati si se trece prin masina de tocat impreuna cu franzela... (mai mult)
Citeste -
Chiftelute la cuptor
Morcovul si cartofii se curata si se dau pe razatoare. Se scurg bine de zeama si se pun intr-un castron. Ceapa se toaca ... (mai mult)
Citeste







