Chiftelute la cuptor
Ingrediente:
500 g carne tocata 3 catei de usturoi 1 morcov 2 cartofi 3 cepe 2 oua 3 linguri pesmet patrunjel marar sare piper
Mod de preparare:
Morcovul si cartofii se curata si se dau pe razatoare. Se scurg bine de zeama si se pun intr-un castron. Ceapa se toaca si ea marunt, la fel procedam si cu verdeata. Amestecam ceapa si verdeata impreuna cu morcovul si cartofii razuiti, se pune si carnea tocata si se amesteca. Peste ele spargem cele doua oua, presaram pesmetul, piper si sare si omogenizam amestecul. Din compozitia obtinuta, formam bulgari mai mici pe care ii vom aseza pe o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt. Cand s-a incins cuptorul, lasam tava pana ce chiftelutele se rumenesc bine. In aproximativ 25 de minute sunt gata.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Chiftele de soia
Se pune soia la inmuiat in apa timp de o ora! Apoi, se scurge si se amesteca cu ou, faina, usturoi si patrunjel tocat ... (mai mult)
Citeste -
Chiftelute de pui
Mai intai pulpele sau pieptul de pui, dupa preferinta, le tocam cu ajutorul masinii de tocat. Ceapa se curata si se ... (mai mult)
Citeste -
Chiftelute de vita
Cartofii ii curatam de coaja si ii taiem in cuburi, apoi ii punem la fiert in apa si sare. Tocati si ceapa si verdeata ... (mai mult)
Citeste -
Chiftelute cu susan
Carnea de pui se da prin masina de tocat si se amesteca impreuna cu susanul. Cartofii si ceapa se dau pe razatoare, iar ... (mai mult)
Citeste -
Crochete de peste
Ceapa si telina se curata, se spala si se rad pe razatoarea mare sau se taie marunt. Intr-o tigaie de teflon se pune o ... (mai mult)
Citeste







