Peste cu orez

Foto - Peste cu orez
Complexitate: usor Timp de preparare: 60 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

200 g orez 500 g peste 150 g bacon 50 g unt 2 cepe 3 rosii boia sare piper

Mod de preparare:

Mai intai spalam orezul bine si il punem la fiert in apa cu sare. Cepele le tocam marunt, iar baconul in felii subtiri. Intr-o tigaie, topim untul si calim ceapa, iar cand devine transparenta, punem si baconul. Pestele se taie in bucati si se adauga la randul lui, in tigaia cu ceapa si bacon, rumenindu-le pe ambele parti. Cand sunt gata, le asezam pe o farfurie. In untul in care am rumenit pestele, punem si rosiile cubulete, condimentele si fierbem putin. La final, se serveste pestele acoperit cu sosul de ceapa si bacon, langa orezul fiert, fierbinte.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Smochine umplute cu orez

    Smochine umplute cu orez

    Se spala smochinele, se oparesc cu apa clocotita si se taie putin imprejurul coditei. Prin aceasta taietura se umplu ... (mai mult)

    Citeste
  • Orez cu porumb

    Orez cu porumb

    Orezul se spala bine, in ape succesive, iar ceapa se curata si se toaca marunt. Intr-o tigaie incingem uleiul si calim ... (mai mult)

    Citeste
  • Ceapa umpluta cu orez

    Ceapa umpluta cu orez

    Cepele se curata si se spala, apoi se scurg de apa. Se scobesc pe centru, iar mezul extras se va pune la fiert in apa cu... (mai mult)

    Citeste
  • Orez cu lapte

    Orez cu lapte

    Se pune la fiert laptele cu apa, vanilia si sarea. Cand incepe sa clocoteasca, se adauga orezul ales si bine spalat, ... (mai mult)

    Citeste
  • Salata de orez

    Salata de orez

    Orezul se spala bine si se pune la fiert intr-un litru de apa. Dupa 20 de minute, cand orezul a fiert, se strecoara si ... (mai mult)

    Citeste
  • Calamar cu orez

    Calamar cu orez

    Intr-o tigaie se pune un pic de ulei de masline, usturoiul tocat si ceapa tocata, la foc mediu. Cand ceapa se inmoaie, ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))