Scrumbie la gratar
Ingrediente:
4 scrumbii sare ulei piper
Mod de preparare:
Pestii se curata si se spala bine, apoi se condimenteaza cu piper si sare. Incingem gratarul si asezam pestii rumenindu-i pe abele parti. Cand scrumbia este gata, se aseaza pe un platou, se stropeste cu putin ulei si se serveste cu mujdei sau lamaie, dupa plac.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Salata de scrumbie cu ceapa
Scrumbia se gateste pe gratar, apoi se curata de oase si se taie in felii subtiri. Ouale se fierb tari si se curata de ... (mai mult)
Citeste -
Cotlet de porc la gratar
Cotletele se pregatesc pentru friptura, feliindu-le si curatandu-le de grasimea in surplus. Se condimenteaza cu piper, ... (mai mult)
Citeste -
Saramura de crap
Se curata bine pestele, se presara sare peste el si se pune pe gratar. Intr-o oala punem cam 2 litri de apa la fiert. ... (mai mult)
Citeste -
Scrumbie la cuptor
Scrumbia se unge cu putin unt si se ruleaza usor. Se aseaza intr-o tava tapatata cu unt si se acopera cu sosul obtinut ... (mai mult)
Citeste -
Caracatita la gratar
Se spala si se curata picioarele de caracatita, dupa care se pune la fiert intr-un litru de lapte la foc mic timp de ... (mai mult)
Citeste -
Saramura de macrou
Pestele se spala si se curata, apoi se pun pe gratar, impachetati in folie de aluminiu. Alaturi de peste, vom pune si ... (mai mult)
Citeste