Pastrav cu legume la cuptor
Ingrediente:
2 pastravi 1 lamaie 1 ceapa 5 ciuperci 2 rosii 40 ml ulei de masline patrunjel rozmarin piper sare
Mod de preparare:
Pestii se curata si se spala bine, iar legumele se curata si se taie rondele. Intr-o tava se intinde o folie de aluminiu, peste ea se aseaza legumele, urmand ca pe acestea sa stea pestele. Se stropeste totul cu ulei de masline, se pune o crenguta de rozmarin si se presara patrunjelul tocat fin. Ultimile adaugate vor fi felii de lamaie. Se acopeta tava cu inca o folie de aluminiu si se da la cuptor. Dupa aproximativ o jumatate de ora se scoate din cuptor si se serveste fierbinte.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Pastrav la cuptor
Pastravii se spala si se curata bine de intestine, apoi luam o tava in care asezam pestii si turnam ulei de masline ... (mai mult)
Citeste -
Pastrav cu portocale
Pestele se spala si se asezoneaza cu sare si piper, apoi se ung cu unt si se umplu cu felii de portocala si putina coaja... (mai mult)
Citeste -
Pastrav umplut la gratar
Pastravii se curata si se spala, apoi se taie aripioarele. Patrunjelul si mararul verde se toaca. Usturoiul se piseaza. ... (mai mult)
Citeste -
Drob de legume
Pentru inceput, vom pune orezul ce a fost spalat, la fiert, in apa cu putina sare. Intr-o alat cratita, se vor fierbe ... (mai mult)
Citeste -
Gasca la cuptor
Pentru a fi gatita la cuptor, gasca este de preferat a fi fiarta, dupa ce a fost curatata si spalata bine, impreuna cu ... (mai mult)
Citeste -
Orez cu curry
Se pregateste supa de legume. Apoi, se spala orezul si se scurge bine de apa. Se lasa la macerat timp de o ora. Se ... (mai mult)
Citeste







