Pasta de peste
Ingrediente:
100 g unt ulei de masline 400 g sardine in ulei 1 ceapa zeama de lamaie sare piper
Mod de preparare:
Intr-un bol, punem sardinele, peste ele adaugam untul, cepa data pe razatoare, uleiul de masline, zeama de lamaie si condimentele. Cu ajutorul unui blender, mixam amestecul de ingrediente pana ce obtinem o pasta fina. Pasta de peste se acopera cu o folie de plastic si se da la frigider, pentru cel putin o ora, apoi se serveste.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Pasta de naut
Semintele de susan, le coacem in cuptor timp de 15 minute, dar avand grija sa nu devina prea inchise la culoare, ci doar... (mai mult)
Citeste -
Pasta de jumari
Intr-un blender se pun jumarile, impreuna cu ceapa si cateii de usturoi si se toaca totul. Peste pasta obtinuta se ... (mai mult)
Citeste -
Pasta de ardei capia
Ardeii se curata si se toaca marunt cu ajutorul unui blender. In pasta rezultata se adauga sarea si piperul si se ... (mai mult)
Citeste -
Pasta de masline
Se curata si se taie usturoiul, apoi se baga in blender impreuna cu maslinele! In timp ce se piseaza se adauga incet ... (mai mult)
Citeste -
Fasole facaluita
Fasolea se alege, se spala si se pune la fiert. Cand e gata se scurge bine de apa si se pune intr-un bol, peste ea se ... (mai mult)
Citeste







