Pasta de jumari
Ingrediente:
300 g jumari 2 cepe 3 catei de usturoi 20 g mustar boia sare piper
Mod de preparare:
Intr-un blender se pun jumarile, impreuna cu ceapa si cateii de usturoi si se toaca totul. Peste pasta obtinuta se adauga piper, sare si boia, dar si o lingura de mustar, se amesteca bine, apoi se acopera cu o folie de plastic si se da pasta la frigider. Pasta de jumari se serveste ca atare, pe paine prajita, sau ca si umplutura pentru aperitiv.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Pogacele cu jumari
Pentru prepararea pogacelelor se realizeaza mai intai aluatul, compus din 500g faina, cele 2 oua, un praf de sare si ... (mai mult)
Citeste -
Pogaci cu jumari
Se pregateste, pentru inceput, aluatul pentru poganele. Astfel, intr-un bol incapator se pune faina cernuta, peste ea ... (mai mult)
Citeste -
Pasta de naut
Semintele de susan, le coacem in cuptor timp de 15 minute, dar avand grija sa nu devina prea inchise la culoare, ci doar... (mai mult)
Citeste -
Pasta de ardei capia
Ardeii se curata si se toaca marunt cu ajutorul unui blender. In pasta rezultata se adauga sarea si piperul si se ... (mai mult)
Citeste -
Jumari de porc
Se portioneaza jumarile in bucati mai mici si le punem intr-un tuci sau oala mai mare. Punem vasul pe foc, turnam apa si... (mai mult)
Citeste -
Pasta de peste
Intr-un bol, punem sardinele, peste ele adaugam untul, cepa data pe razatoare, uleiul de masline, zeama de lamaie si ... (mai mult)
Citeste







