Pasta de jumari

Foto - Pasta de jumari
Complexitate: usor Timp de preparare: 10 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

300 g jumari 2 cepe 3 catei de usturoi 20 g mustar boia sare piper

Mod de preparare:

Intr-un blender se pun jumarile, impreuna cu ceapa si cateii de usturoi si se toaca totul. Peste pasta obtinuta se adauga piper, sare si boia, dar si o lingura de mustar, se amesteca bine, apoi se acopera cu o folie de plastic si se da pasta la frigider. Pasta de jumari se serveste ca atare, pe paine prajita, sau ca si umplutura pentru aperitiv.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Pogacele cu jumari

    Pogacele cu jumari

    Pentru prepararea pogacelelor se realizeaza mai intai aluatul, compus din 500g faina, cele 2 oua, un praf de sare si ... (mai mult)

    Citeste
  • Pogaci cu jumari

    Pogaci cu jumari

    Se pregateste, pentru inceput, aluatul pentru poganele. Astfel, intr-un bol incapator se pune faina cernuta, peste ea ... (mai mult)

    Citeste
  • Pasta de naut

    Pasta de naut

    Semintele de susan, le coacem in cuptor timp de 15 minute, dar avand grija sa nu devina prea inchise la culoare, ci doar... (mai mult)

    Citeste
  • Pasta de ardei capia

    Pasta de ardei capia

    Ardeii se curata si se toaca marunt cu ajutorul unui blender. In pasta rezultata se adauga sarea si piperul si se ... (mai mult)

    Citeste
  • Jumari de porc

    Jumari de porc

    Se portioneaza jumarile in bucati mai mici si le punem intr-un tuci sau oala mai mare. Punem vasul pe foc, turnam apa si... (mai mult)

    Citeste
  • Pasta de peste

    Pasta de peste

    Intr-un bol, punem sardinele, peste ele adaugam untul, cepa data pe razatoare, uleiul de masline, zeama de lamaie si ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))