Jumari de porc

Foto - Jumari de porc
Complexitate: usor Timp de preparare: 45 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

3 kg carne de porc grasa 300 ml apa sare

Mod de preparare:

Se portioneaza jumarile in bucati mai mici si le punem intr-un tuci sau oala mai mare. Punem vasul pe foc, turnam apa si acoperim cu un capac, pentru a permite carnii sa-si lase sucul si grasimea proprii. Dupa 5-6 minute, luam capacul, presaram sarea si lasam carnea sa se gateasca incet. Cand grasimea s-a topit de tot de pe bucatile de carne, iar jumerile au devenit crocante, se scot cu ajutorul unei spumiere si se lasa sa se raceasca.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Pasta de jumari

    Pasta de jumari

    Intr-un blender se pun jumarile, impreuna cu ceapa si cateii de usturoi si se toaca totul. Peste pasta obtinuta se ... (mai mult)

    Citeste
  • Pogacele cu jumari

    Pogacele cu jumari

    Pentru prepararea pogacelelor se realizeaza mai intai aluatul, compus din 500g faina, cele 2 oua, un praf de sare si ... (mai mult)

    Citeste
  • Pogaci cu jumari

    Pogaci cu jumari

    Se pregateste, pentru inceput, aluatul pentru poganele. Astfel, intr-un bol incapator se pune faina cernuta, peste ea ... (mai mult)

    Citeste
  • Piftie de porc

    Piftie de porc

    Dupa ce picioarele de porc sunt curatate bine se pun impreuna cu carnea de la capul de porc, urechile de porc si ... (mai mult)

    Citeste
  • Carnati de porc

    Carnati de porc

    Intr-un vas mare, vom pune carnea de porc ce tocmai am dat-o prin masina de tocat. Presaram sarea, piperul cimbrul si ... (mai mult)

    Citeste
  • Caltabos de porc

    Caltabos de porc

    Carnea de porc se da prin masina de tocat, apoi o asezam intr-un castron mai mare. Peste ea adaugam toate celelalte ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))