Halibut la gratar
Ingrediente:
60 ml ulei de masline 5 g curry 4 fileuri halibut 4 rosii 4 catei de usturoi busuioc 300 g rucolla 20 ml otet balsamic 1 lamaie sare piper
Mod de preparare:
Punem la incins 30 ml de ulei, peste el presaram pudra de curry si prajim fileurile de halibut. Le rumenim pe ambele parti, cate 4 minute, apoi le scoatem din tigaie si le lasam pe o farfurie. In aceeasi tigaie, in care am rumenit fileurile, punem rosiile tocate cubulete, usturoiul pisat si busuioc, sare si piper, amestecam mereu si tinem pe foc timp de 5 minute. Servim halibut acoperit de sosul de rosii, felii de lamaie, frunze de rucolla si otet balsamic.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Cotlet de porc la gratar
Cotletele se pregatesc pentru friptura, feliindu-le si curatandu-le de grasimea in surplus. Se condimenteaza cu piper, ... (mai mult)
Citeste -
Saramura de crap
Se curata bine pestele, se presara sare peste el si se pune pe gratar. Intr-o oala punem cam 2 litri de apa la fiert. ... (mai mult)
Citeste -
Caracatita la gratar
Se spala si se curata picioarele de caracatita, dupa care se pune la fiert intr-un litru de lapte la foc mic timp de ... (mai mult)
Citeste -
Saramura de macrou
Pestele se spala si se curata, apoi se pun pe gratar, impachetati in folie de aluminiu. Alaturi de peste, vom pune si ... (mai mult)
Citeste -
Pastrav umplut la gratar
Pastravii se curata si se spala, apoi se taie aripioarele. Patrunjelul si mararul verde se toaca. Usturoiul se piseaza. ... (mai mult)
Citeste -
Scrumbie la gratar
Pestii se curata si se spala bine, apoi se condimenteaza cu piper si sare. Incingem gratarul si asezam pestii ... (mai mult)
Citeste







