Halibut la gratar

Foto - Halibut la gratar
Complexitate: usor Timp de preparare: 20 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

60 ml ulei de masline 5 g curry 4 fileuri halibut 4 rosii 4 catei de usturoi busuioc 300 g rucolla 20 ml otet balsamic 1 lamaie sare piper

Mod de preparare:

Punem la incins 30 ml de ulei, peste el presaram pudra de curry si prajim fileurile de halibut. Le rumenim pe ambele parti, cate 4 minute, apoi le scoatem din tigaie si le lasam pe o farfurie. In aceeasi tigaie, in care am rumenit fileurile, punem rosiile tocate cubulete, usturoiul pisat si busuioc, sare si piper, amestecam mereu si tinem pe foc timp de 5 minute. Servim halibut acoperit de sosul de rosii, felii de lamaie, frunze de rucolla si otet balsamic.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Cotlet de porc la gratar

    Cotlet de porc la gratar

    Cotletele se pregatesc pentru friptura, feliindu-le si curatandu-le de grasimea in surplus. Se condimenteaza cu piper, ... (mai mult)

    Citeste
  • Saramura de crap

    Saramura de crap

    Se curata bine pestele, se presara sare peste el si se pune pe gratar. Intr-o oala punem cam 2 litri de apa la fiert. ... (mai mult)

    Citeste
  • Caracatita la gratar

    Caracatita la gratar

    Se spala si se curata picioarele de caracatita, dupa care se pune la fiert intr-un litru de lapte la foc mic timp de ... (mai mult)

    Citeste
  • Saramura de macrou

    Saramura de macrou

    Pestele se spala si se curata, apoi se pun pe gratar, impachetati in folie de aluminiu. Alaturi de peste, vom pune si ... (mai mult)

    Citeste
  • Pastrav umplut la gratar

    Pastrav umplut la gratar

    Pastravii se curata si se spala, apoi se taie aripioarele. Patrunjelul si mararul verde se toaca. Usturoiul se piseaza. ... (mai mult)

    Citeste
  • Scrumbie la gratar

    Scrumbie la gratar

    Pestii se curata si se spala bine, apoi se condimenteaza cu piper si sare. Incingem gratarul si asezam pestii ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))