Chefal la gratar
Ingrediente:
2 pesti chefal 20 ml ulei de masline lamaie sare piper
Mod de preparare:
Curatam pestele se solzi si intestine, apoi ii spalam bine. Portionam pestele in felii de grosimea a doua degete. Pregatim un sos din uleiul de masline, zeama de lamaie, piper si sare, in care vom tine pestele timp de jumatate de ora. Apoi, punem bucatile de chefal, pe gratarul incins, rumenim pe ambele parti, iar cand sunt gata, se aseaza pe o farfurie si se serveste cald cu usutroi sau lamaie.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Cotlet de porc la gratar
Cotletele se pregatesc pentru friptura, feliindu-le si curatandu-le de grasimea in surplus. Se condimenteaza cu piper, ... (mai mult)
Citeste -
Saramura de crap
Se curata bine pestele, se presara sare peste el si se pune pe gratar. Intr-o oala punem cam 2 litri de apa la fiert. ... (mai mult)
Citeste -
Caracatita la gratar
Se spala si se curata picioarele de caracatita, dupa care se pune la fiert intr-un litru de lapte la foc mic timp de ... (mai mult)
Citeste -
Saramura de macrou
Pestele se spala si se curata, apoi se pun pe gratar, impachetati in folie de aluminiu. Alaturi de peste, vom pune si ... (mai mult)
Citeste -
Pastrav umplut la gratar
Pastravii se curata si se spala, apoi se taie aripioarele. Patrunjelul si mararul verde se toaca. Usturoiul se piseaza. ... (mai mult)
Citeste -
Scrumbie la gratar
Pestii se curata si se spala bine, apoi se condimenteaza cu piper si sare. Incingem gratarul si asezam pestii ... (mai mult)
Citeste







