Chefal la gratar

Foto - Chefal la gratar
Complexitate: usor Timp de preparare: 40 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

2 pesti chefal 20 ml ulei de masline lamaie sare piper

Mod de preparare:

Curatam pestele se solzi si intestine, apoi ii spalam bine. Portionam pestele in felii de grosimea a doua degete. Pregatim un sos din uleiul de masline, zeama de lamaie, piper si sare, in care vom tine pestele timp de jumatate de ora. Apoi, punem bucatile de chefal, pe gratarul incins, rumenim pe ambele parti, iar cand sunt gata, se aseaza pe o farfurie si se serveste cald cu usutroi sau lamaie.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Cotlet de porc la gratar

    Cotlet de porc la gratar

    Cotletele se pregatesc pentru friptura, feliindu-le si curatandu-le de grasimea in surplus. Se condimenteaza cu piper, ... (mai mult)

    Citeste
  • Saramura de crap

    Saramura de crap

    Se curata bine pestele, se presara sare peste el si se pune pe gratar. Intr-o oala punem cam 2 litri de apa la fiert. ... (mai mult)

    Citeste
  • Caracatita la gratar

    Caracatita la gratar

    Se spala si se curata picioarele de caracatita, dupa care se pune la fiert intr-un litru de lapte la foc mic timp de ... (mai mult)

    Citeste
  • Saramura de macrou

    Saramura de macrou

    Pestele se spala si se curata, apoi se pun pe gratar, impachetati in folie de aluminiu. Alaturi de peste, vom pune si ... (mai mult)

    Citeste
  • Pastrav umplut la gratar

    Pastrav umplut la gratar

    Pastravii se curata si se spala, apoi se taie aripioarele. Patrunjelul si mararul verde se toaca. Usturoiul se piseaza. ... (mai mult)

    Citeste
  • Scrumbie la gratar

    Scrumbie la gratar

    Pestii se curata si se spala bine, apoi se condimenteaza cu piper si sare. Incingem gratarul si asezam pestii ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))