Dorada in crusta de sare
Ingrediente:
2 dorade 1 kg sare grunjoasa rozmarin lamaie ulei de masline
Mod de preparare:
Pestele se curata de intestine si se presara putina sare in interiorul lor. Intr-o tava de cuptor se intinde sarea intr-un strat uniform, peste e se aseaza pestele, care va fi acoperit cu inca un strat de sare.Tava se da la cuptorul incins pentru cel putin jumatate de ora, iar cand sunt gata, se scot pestii din crusta de sare, se aseaza pe un platou si se stropesc cu ulei de masline si zeama de lamaie. Se servesc imediat, cu putin rozmarin deasupra.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Dorada la cuptor
Se curata bine pestele. Apoi, se taie 6-7 felii de lamaie, care se taie in cate 2 jumatati. Se pune pestele intr-o tava ... (mai mult)
Citeste -
Muschiulet de porc in crusta de piper
Se curata muschiul de porc si se spala bine, apoi se scurge de apa. Se aseaza carnea intr-un vas incapator, peste care ... (mai mult)
Citeste -
Ananas caramelizat
In primul rand, se taie felii de ananas si se scoate crusta! Apoi, se pune in tigaie cu zahar peste si se stropeste cu ... (mai mult)
Citeste -
Cartofi in crusta de malai
Pentru prepararea cartofilor trebuie mai intai sa-i curatam de coaja, il spalam si ii taiem in felii mai mari. Odata ... (mai mult)
Citeste -
Somon in crusta de mustar
Verdeata, se spala si se toaca marunt, apoi se amesteca impreuna cu mustarul si se condimenteaza cu piper si sare. ... (mai mult)
Citeste -
Spanac cu oua
Spanacul spalat se fierbe in apa cu putina sare. Dupa 10 minute, il scoatem din apa, il scurgem si il tocam. Calim trei ... (mai mult)
Citeste







