Muschiulet de porc in crusta de piper
Ingrediente:
1 kg muschi de porc ulei de masline boia de ardei usturoi 250 ml vin alb 50 g piper sare
Mod de preparare:
Se curata muschiul de porc si se spala bine, apoi se scurge de apa. Se aseaza carnea intr-un vas incapator, peste care se va adauga vinul, sare si piper. Se intinde o folie de aluminiu peste care se presara piperul intr-un strat uniform, peste el se aseaza muschiul de porc si se acopera pe toate partile cu piper. Muschiul in crusta de piper, se aseaza intr-o tava si se da la cuptor cam 70 de minute, pana cand se rumeneste. Cand e gata, se portioneaza si se serveste.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Muschiulet de porc la cuptor
Se spala muschiul de porc si se fac cateva gauri in el pentru a introduce bucatele de usturoi. Apoi, se condimenteaza cu... (mai mult)
Citeste -
Muschiulet de porc cu ciuperci
Muschiul de porc se curata si se portioneaza ca pentru friptura. Apoi, fiecare bucata de carne se unge cu putin ulei si ... (mai mult)
Citeste -
Carne de porc in crusta
Se curata carnea de grasime si de pielite. Ceapa se toaca marunt. Marul se curata de casuta semintelor si se taie ... (mai mult)
Citeste -
Tocanita de cartofi cu carne de porc
Cartofii ii curatam, apoi ii taiem in cuburi mai mari, carnea, de asemenea o spalam si o portionam in bucati mai mici, ... (mai mult)
Citeste -
Piftie de porc
Dupa ce picioarele de porc sunt curatate bine se pun impreuna cu carnea de la capul de porc, urechile de porc si ... (mai mult)
Citeste -
Coaste de porc cu miere
Carnea se curata si se spala, apoi se lasa intr-o tava. Preparam sosul in care vom pregati carnea, topind untul peste ... (mai mult)
Citeste