Sprot prajit
Ingrediente:
500 g sprot 200 g faina sare
Mod de preparare:
Pestii se dau prin faina pe ambele parti, apoi, intr-o tigaie in care am incins uleiul, ii prajim pana ce devin rumeni, intorcandu-i de pe o parte pe alta. Cand sunt gata, ii scoatem pe o farfurie acoperita cu un servet de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei. Se servesc calzi, alaturi de mujdei sau lamaie.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Somon prajit
Intr-o tigaie mare se pun 3 linguri de ulei de masline, usturoi tocat marunt si patrunjel. Se adauga 2 bucati de somon ... (mai mult)
Citeste -
Calcan prajit
Pestele se curata de solzi si aripioare, se spala, se portioneaza si se sareaza. Laptele se fierbe, faina se cerne si se... (mai mult)
Citeste -
Calamar cu legume
Se spala si se curata calamarul. Apoi, se taie fiecare in 3-4 bucati. Se spala legumele, se curata si se taie. Morcovul ... (mai mult)
Citeste -
Snitel parizian
Carnea de porc se spala si se taie in felii ca pentru snitel. Se bat fiecare dintre felii, se condimenteaza si se lasa ... (mai mult)
Citeste -
Tochitura moldoveneasca
Se ia o tigaie in care se pun slanina, pastrama si carnatii taiati si se prajesc fara ulei, fiind suficienta grasimea ... (mai mult)
Citeste -
Caracatita prajita
Caracatita se spala si se curata pentru a elimina nisipul si gelatina. Se da cu putina sare. Se pune la fiert in lapte ... (mai mult)
Citeste







