Peste la cuptor cu legume
Ingrediente:
1 crap/caras 2 cartofi 1 rosie 2 morcovi 1 ardei gras 3 linguri bulion 1 pahar vin alb 4 linguri ulei
Mod de preparare:
Se spala si se curata pestele, apoi se feliaza si se presara putina sare. Dupa se curata cartofii, se taie cubulete. La fel se procedeaza si cu rosia si ardeiul gras. Morcovii se dau prin razatoare. Apoi, intr-o tava unsa cu ulei, se pun cartofii, ardeiul gras si rosia, apoi morcovii. Se aseaza bucatile de peste peste legume, se mai adauga putin ulei si o canita de apa. Se baga la cuptor. Intre timp se amesteca bulionul cu vinul, se toarna in tava dupa 10 minute si se mai lasa putin la cuptor pana se rumeneste pestele si se imbina aromele.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Drob de legume
Pentru inceput, vom pune orezul ce a fost spalat, la fiert, in apa cu putina sare. Intr-o alat cratita, se vor fierbe ... (mai mult)
Citeste -
Gasca la cuptor
Pentru a fi gatita la cuptor, gasca este de preferat a fi fiarta, dupa ce a fost curatata si spalata bine, impreuna cu ... (mai mult)
Citeste -
Orez cu curry
Se pregateste supa de legume. Apoi, se spala orezul si se scurge bine de apa. Se lasa la macerat timp de o ora. Se ... (mai mult)
Citeste -
Supa de conopida
Intr-o cratita, se fierbe conopida, morcovul impreuna cu supa de legume sau apa. Intre timp, se pune la prajit prazul si... (mai mult)
Citeste -
Macrou cu legume mexicane
Pestele se spala si se portioneaza, apoi se aseaza intr-o tava termorezistenta. Punem peste el condimentele, rosiile ... (mai mult)
Citeste -
Stiuca la cuptor
Stiuca se curata de solzi si in interior, apoi se aseaza intr-o tava. Se curata legumele, se taie julien, lamaia in ... (mai mult)
Citeste







