Stiuca la cuptor
Ingrediente:
2 stiuci 200 ml ulei 150 g pasta de tomate 3 cartofi 3 cepe 3 morcovi 2 lamai 1 capatana usturoi patrunjel verde sare
Mod de preparare:
Stiuca se curata de solzi si in interior, apoi se aseaza intr-o tava. Se curata legumele, se taie julien, lamaia in felii, iar cartofii in cuburi. In tava de copt se pun mai intai jumatate din cantitatea de legume, apoi peste ele, se adauga pestele. Asezonam cu sare, iar la final asezam si restul de legume, deasupra pestelui. Peste toate acestea punem bulionul si turnam uleiul. Se da tava la cuptor pentru 50 de minute. Cand e aproape gata, presaram si patrunjelul verde, tocat marunt, apoi se serveste fierbinte.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Stiuca umpluta
Stiuca se spala si se curata de solzi si de intestine, dar fara a se cresta pe burta. Se inlatura capul, iat pielea ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de peste lipoveneasca
Curatam legumele si le spalam, apoi le tocam marunt si le punem la fiert, intr-o oala mai mare. Cand au fiert, adaugam ... (mai mult)
Citeste -
Supa de peste cu creveti
Legumele se curata, se spala si se taie cubulete, inclusiv ceapa si usturoiul. Rosiile se decojesc si apoi se taie. ... (mai mult)
Citeste -
Cartofi cu branza la cuptor
Taiem cartofii in cubulete, la fel si branza. Folosim o cratita pe care o tapetam ca margarina sau unt, in care vom pune... (mai mult)
Citeste -
File de pangasius la cuptor
Fileurile de peste se spala, se scurg de apa si se aseza in tava. Peste ele presaram condimentele, turnam o jumatate de ... (mai mult)
Citeste -
Cartofi copti la cuptor
Cartofii spalati si curatati de coaja, se taie in jumatati si se aseaza pe o tava. Peste fiecare jumatate de cartof, se ... (mai mult)
Citeste







