Ciorba de peste cu bors
Ingrediente:
500 ml bors 1 kg crap 3 rosii 2 ardei grasi 1 morcov 1 telina 1 ceapa leustean ulei sare
Mod de preparare:
Pentru inceput se curata si se spala bine pestele, apoi se portioneaza ca pentru ciorba. Legumele toate se spala si se toaca fin, apoi se pun intr-o tigaie, in care s-a incins putin ulei si se calesc impreuna. Cand s-au innabusit suficient, se sting cu o cana de apa si se lasa inca 3 minute pe foc. Intre timp, intr-o oala se toarna cam 3 litri de apa si se pune pe foc, iar cand incepe sa fiarba se transfera legumele calite, se condimenteaza cu putina sare si piper si se acopera oala. Dupa aproximativ 15 minute, se pun bucatile de peste in ciorba si se lasa in continuare la fiert, pentru inca 20 de minute. La final se toarna borsul si se presara leusteanul tocat.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Ciorba de sfecla rosie cu bors
Morcovul, sfecla si crtofii se curata si se taie in cubulete mici. Ardeiul si ceapa se toaca fin si se calesc impreuna ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de sfecla rosie
Morcovii, ceapa, radacina de patrunjel si sfecla rosie se trec prin razatoare. Cartofii se curata si se taie cubulete. ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de vitel
Intr-o oala, se pune apa la fiert, cu putina sare. Intre timp se spala carnea de vitel, se taie cuburi si se pune in apa... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de curcan cu bors
Legumele se spala bine, apoi se toaca marunt, in afara de cartofi, rosii si telina, ce vor fi taiate in cubulete. Carnea... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de spanac
Legumele le curatam si le taiem in cubulete. Intr-o oala mai mare punem legumele si 3 linguri de uli si le innabusim ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de potroace
Mai intai, carnea de pasare, adica aripi, gat, cap sau pipote, se spala si se pun la fiert. Apoi tocam legumele marunt, ... (mai mult)
Citeste







