Ciorba de peste cu bors

Foto - Ciorba de peste cu bors
Complexitate: usor Timp de preparare: 40 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

500 ml bors 1 kg crap 3 rosii 2 ardei grasi 1 morcov 1 telina 1 ceapa leustean ulei sare

Mod de preparare:

Pentru inceput se curata si se spala bine pestele, apoi se portioneaza ca pentru ciorba. Legumele toate se spala si se toaca fin, apoi se pun intr-o tigaie, in care s-a incins putin ulei si se calesc impreuna. Cand s-au innabusit suficient, se sting cu o cana de apa si se lasa inca 3 minute pe foc. Intre timp, intr-o oala se toarna cam 3 litri de apa si se pune pe foc, iar cand incepe sa fiarba se transfera legumele calite, se condimenteaza cu putina sare si piper si se acopera oala. Dupa aproximativ 15 minute, se pun bucatile de peste in ciorba si se lasa in continuare la fiert, pentru inca 20 de minute. La final se toarna borsul si se presara leusteanul tocat.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Ciorba de sfecla rosie cu bors

    Ciorba de sfecla rosie cu bors

    Morcovul, sfecla si crtofii se curata si se taie in cubulete mici. Ardeiul si ceapa se toaca fin si se calesc impreuna ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de sfecla rosie

    Ciorba de sfecla rosie

    Morcovii, ceapa, radacina de patrunjel si sfecla rosie se trec prin razatoare. Cartofii se curata si se taie cubulete. ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de vitel

    Ciorba de vitel

    Intr-o oala, se pune apa la fiert, cu putina sare. Intre timp se spala carnea de vitel, se taie cuburi si se pune in apa... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de curcan cu bors

    Ciorba de curcan cu bors

    Legumele se spala bine, apoi se toaca marunt, in afara de cartofi, rosii si telina, ce vor fi taiate in cubulete. Carnea... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de spanac

    Ciorba de spanac

    Legumele le curatam si le taiem in cubulete. Intr-o oala mai mare punem legumele si 3 linguri de uli si le innabusim ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de potroace

    Ciorba de potroace

    Mai intai, carnea de pasare, adica aripi, gat, cap sau pipote, se spala si se pun la fiert. Apoi tocam legumele marunt, ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))