Ciorba de spanac
Ingrediente:
300 ml bors 450 g spanac 2 rosii 3 cartofi 1 ceapa 1 morcov 1 dovlecel ulei leustean 50 g orez sare
Mod de preparare:
Legumele le curatam si le taiem in cubulete. Intr-o oala mai mare punem legumele si 3 linguri de uli si le innabusim putin, apoi turnam apa pentru ciorba si lasam la fiert. Spre final adaugam spanacul, rosiile, orezul si sare si mai fierbem inca 5 minute. Dupa ce oprim focul, presaram si leusteanul tocat si e gata.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Budinca de spanac
Se spala bine frunzele de spanac in apa rece. Se pun la fiert, timp de 10 minute, cu sare. Apoi, se taie in fasii ... (mai mult)
Citeste -
Salata de spanac
Se spala bine frunzele de spanac, se taie sunca in fasii si se prajeste putin intr-o tigaie, la foc mic! Nu este nevoie ... (mai mult)
Citeste -
Mancare de spanac
Spanacul se spala bine si se lasa la scurs, apoi il oparim. Tocam ceapa, morcovii ii dam pe razatoare si le calim ... (mai mult)
Citeste -
Foietaj cu spanac
Spanacul se spala si se opareste in apa fierbinte, apoi se toaca marunt. Intr-un bol se dau pe razatoare parmezanul si ... (mai mult)
Citeste -
Frittata cu spanac
Spanacul se oparaste in apa fiarta, dupa care se scurge bine si se toaca marunt. Punem intr-o tigaie ulei si il ... (mai mult)
Citeste -
Rulada cu spanac
Pentru rulada cu spanac, pregatim mai intai spanacul, pe care il spalam si il oparim in apa fiarta, apoi il tocam ... (mai mult)
Citeste







