Ciorba de perisoare

Foto - Ciorba de perisoare
Complexitate: usor Timp de preparare: 60 minute
5.00 5 3 voturi / pareri

Ingrediente:

1 morcov milociu 1 telina mica 1 radacina de patrunjel 1 ceapa potrivita 4-5 rosii mari 200 g carne tocata de vita 1 lingura orez 1 albus patrunjel verde sare piper

Mod de preparare:

Se curata morcovul, telina, radacina de patrunjel, ceapa; se spala si se taie cubulete mici. Se pun sa fiarba in 2,5 litri de apa, timp de 15 minute. In acest timp, se prepara perisoarele: carnea tocata se amesteca cu orezul bine spalat, albusul batut putin cu o furculita, sare, piper si o lingurita de patrunjel verde.

Se fac mici perisoare de marimea unei nuci si se introduc in supa clocotita. Se face flacara mica si se lasa sa fiarba 10 minute. Intre timp, se spala rosiile, se decojesc, se taie marunt si se pun in oala sa mai fiarba 15 minute. Se verifica daca totul este bine fiert, se ia de pe foc, se potriveste de sare si se presara patrunjel verde tocat.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))