Perisoare in sos de rosii

Foto - Perisoare in sos de rosii
Complexitate: usor Timp de preparare: 45 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

750 g carne tocata de porc si vita 5 catei de usturoi 2 oua 3 linguri pesmet 5 linguri lapte 1 ceapa 400 g rosii in conserva 1 foaie dafin ulei de masline patrunjel sare piper

Mod de preparare:

Intr-o cratita, se pune ceapa tocata marunt cu putin ulei la rumenit. Dupa 2-3 minute, se adauga rosiile, jumatate de lingurita de zahar si putina sare. Dupa 5 minute, se toarna 200 ml apa si se adauga o frunza de dafin. Se mai gateste aproximativ 10 minute. Apoi, intr-un castron, se amesteca carnea tocata cu usturoiul pisat si putin patrunjel. Se adauga 2 oua, pesmet si lapte. Se amesteca bine, iar din aluatul obtinut se formeaza perisoare care se dau prin faina si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei de masline. Cand sunt gata, se pun in cratita cu sos si se mai lasa pe foc 10 minute.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Ciorba de perisoare

    Ciorba de perisoare

    Se curata morcovul, telina, radacina de patrunjel, ceapa; se spala si se taie cubulete mici. Se pun sa fiarba in 2,5 ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de perisoare cu smantana

    Ciorba de perisoare cu smantana

    Mai intai se curata si se spala legumele, apoi se toaca marunt. Intr-o tigaie se toarna cam o lingura de ulei, in care ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de perisoare moldoveneasca

    Ciorba de perisoare moldoveneasca

    Intr-o oala se toarna cam 5 liti de apa, se presara sare si se pune la fiert. Intre timp se curata legumele toate si se... (mai mult)

    Citeste
  • Bors de perisoare

    Bors de perisoare

    Dupa ce se spala oasele, se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierte, se da focul mic si se indeparteaza spuma ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de perisoare de curcan

    Ciorba de perisoare de curcan

    Legumele se curata, se toaca marunt apoi se calesc putin intr-o tigaie in care s-a incins o lingura de ulei. Cand s-au ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de perisoare ardeleneasca

    Ciorba de perisoare ardeleneasca

    Legumele se spala si se taie marunt, apoi se calesc in putin ulei, pana ce devin moi. In oala in care am calit legumele,... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))