Fripturi

Aripioare picante

Aripioare picante

Publicata marti, 16 aprilie 2013, 08:01
Timp de gatire: 30 minute Complexitate: Usor

Se spala aripioarele. Se incinge uleiul in tigaie si se prajesc aripioarele la foc mare! Se condimenteaza cu sare, piper si boia de ardei. Apoi, se adauga ceapa tocata si se mai lasa 2-3 minute pe ... (mai mult)

Citeste
Frigarui de pui

Frigarui de pui

Publicata luni, 8 aprilie 2013, 09:58
Timp de gatire: 40 minute Complexitate: Usor

Se taie in bucati mari ceapa, rosiile si ardeii. Intr-un castron se adauga uleiul de masline, sare si piper. Apoi, se pune carnea in sos si se lasa la marinat. Intre timp, se taie ceapa, rosiile si ... (mai mult)

Citeste
Friptura de miel la tava

Friptura de miel la tava

Publicata joi, 28 februarie 2013, 15:35
Timp de gatire: 90 minute Complexitate: Usor

Carnea se spala si se sareaza, iar morcovii si radacina de telina se taie felii. Ceapa se taie solzi. Usturoiul se toaca mai mare. Carnea se inabusa in cuptor, intr-o tava cu ulei si 100ml de apa ... (mai mult)

Citeste
Friptura de pui la tava

Friptura de pui la tava

Publicata joi, 28 februarie 2013, 15:22
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Carnea se trece prin flacara, se spala si se sareaza, apoi se unge cu ulei. Intr-o tava unsa cu ulei se aseaza carnea si se introduce in cuptor. In timpul frigerii se stropeste cu jiul format. Se ... (mai mult)

Citeste
Pui umplut cu mere

Pui umplut cu mere

Publicata joi, 28 februarie 2013, 15:14
Timp de gatire: 120 minute Complexitate: Mediu

Merele se taie in felii de circa 3 cm grosime. Puiul se curata bine, se lasa intreg si se pipereaza. In interiourl acestioa se vor introduce 4-5 felii de mere nepresate. Merele se vor aseaza intr-o ... (mai mult)

Citeste
Friptura de curcan

Friptura de curcan

Publicata vineri, 1 februarie 2013, 11:14
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Curcanul se poate frige si taiata in bucati, pieptul lasandu-se intreg. Bucatile se pun intr-o tava potrivit de mare, asezate pe felii de 1 cm grosime din morcovi, patrunjel, telina si ceapa, se ... (mai mult)

Citeste
Pui la rotisor

Pui la rotisor

Publicata vineri, 25 ianuarie 2013, 15:01
Timp de gatire: 25 minute Complexitate: Usor

Carnea se trece prin flacara, se spala si se sareaza. Usturoiul se taie felii, se piseaza cu sare si se amesteca cu 100ml de apa. Carnea se unge cu ulei si se introduce la rotisor. Dupa frigere se ... (mai mult)

Citeste
Friptura de porc cu mere

Friptura de porc cu mere

Publicata vineri, 30 noiembrie 2012, 14:44
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Mediu

Merele se taie in felii de circa 3 cm grosime, iar carnea in felii de 1-2 cm grosime. Feliile de mar se pun intr-o tava cu 50ml de apa. Peste mere se adauga zaharul. Carnea feliata se aseaza deasupra ... (mai mult)

Citeste
Friptura de iepure

Friptura de iepure

Publicata vineri, 30 noiembrie 2012, 14:26
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Mediu

Iepurele proaspat, se jupoaie, se curata, se spala si se taie bucati. Se pune la fiert zarzavatul si bucatile de iepure. Se adauga otetul. Cand carnea si legumele sunt fierte se scot pe farfurii ... (mai mult)

Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))