Fripturi
Pulpa de curcan la cuptor
Publicata duminica, 15 decembrie 2013, 11:57Pulpele de curcan se spala si se aseaza intr-o tava termorezistenta. Peste ele presaram condimentele, avand grija se le acoperim pe ambele parti cu aromele ingredientelor, turnam putin ulei si dam ... (mai mult)
CitesteFriptura de vita marinata
Publicata sambata, 14 decembrie 2013, 12:49Muschiul de vita se portioneaza in felii si se aseaza intr-un vas in care am pus vinul, sare, piper si usturoi. Lasam carnea la marinat pentru 3 ore. Intr-o tava cu putin ulei, asezam feliile de carne... (mai mult)
CitesteFriptura de gaina
Publicata sambata, 14 decembrie 2013, 10:42Gaina, inainte de a fi gatita, se curata bine, se parleste la flacara, pentru a indeparta resturile de puf, se spala si se cresteaza din loc in loc. Apoi se unge cu ulei, se presara piperul, sarea si ... (mai mult)
CitesteMuschi de vita la cuptor
Publicata joi, 12 decembrie 2013, 10:16Muschiul de vita se curata bine, apoi se acopera cu felii subtiri de bacon. Legam cu o ata baconul de muschiul de vita si asezam apoi carnea intr-o tava. Peste aceasta se toarna putin ulei, se ... (mai mult)
CitestePiept de porc marinat la cuptor
Publicata luni, 9 decembrie 2013, 14:06Muschiul de porc se curata si se spala, apoi se aseaza intr-un vas. Peste carne presaram condimentele, turnam vinul si adaugam usturoiul pisat. Vom lasa carnea sa stea acoperit de aceste ingrediente, ... (mai mult)
CitesteMuschi impletit
Publicata duminica, 8 decembrie 2013, 14:16Carnea se taie in fasii si se condimenteaza. Verdeata se spala bine si se scurge de apa. Apoi se impletesc carnurile impreuna cu verdeata, astfel vom impleti o fasie de carne de porc cu o fasie ... (mai mult)
CitestePiept de gasca la cuptor
Publicata sambata, 30 noiembrie 2013, 10:55Pieptul de gasca se fierbe putin in apa cu sare, apoi se scurge de apa si se aseaza intr-o tava de cuptor. Peste el presaram condimentele, dupa gust, adaugam ceapa taiata rondele si uleiul, apoi dam ... (mai mult)
CitesteAntricot de vita la cuptor
Publicata duminica, 24 noiembrie 2013, 11:40Carnea se taie in felii mai groase si se aseaza intr-o tava. Peste ea, se presara condimentele, se toarna uleiul si se da la cuptorul incins. Carnea va sta la cuptor timp de 40-45 minute, pana cand ... (mai mult)
CitestePui in crusta de verdeturi
Publicata miercuri, 20 noiembrie 2013, 12:05Pieptul de pui se condimenteaza cu sare si piper si se da prin faina. Verdeata se spala si se scurge bine de apa, apoi se toaca si se pune la oparit in apa fiarta. Verdeturile se tin cam 3 minute, ... (mai mult)
CitesteMuschiulet de porc in crusta de piper
Publicata miercuri, 20 noiembrie 2013, 12:01Se curata muschiul de porc si se spala bine, apoi se scurge de apa. Se aseaza carnea intr-un vas incapator, peste care se va adauga vinul, sare si piper. Se intinde o folie de aluminiu peste care se ... (mai mult)
CitesteCopanele de pui la cuptor
Publicata marti, 19 noiembrie 2013, 14:00Se condimenteaza carnea cu sare, piper si boia. Ouale se bat bine si se adauga pesmetul, apoi trecem copanelele prin bolul cu ou si le asezam intr-o tava. Vom tine copanelele la cuptor pentru o ora, ... (mai mult)
CitesteCoaste de porc dulci picante
Publicata marti, 19 noiembrie 2013, 13:50Coastele se portioneaza si se pun intr-o oala cu apa si litrul de bere. Se fierb cam jumatate de ora, impreuna cu boabe de piper si putina sare. Intr-o tigaie preparam sosul punand bulionul, sosul de ... (mai mult)
CitesteFrigarui de curcan
Publicata duminica, 10 noiembrie 2013, 10:07Pieprul de curcan se transeaza in fasii, apoi ceapa se toaca marunt, la fel si patrunjelul. Ceapa se caleste putin in ulei si se lasa sa se raceasca. Intr-un bol mai mare punem carnea tocata, peste ... (mai mult)
CitesteCarne de miel la cuptor
Publicata sambata, 2 noiembrie 2013, 08:04Pulpa de miel se aseaza intr-o tava, iar peste ea punem condimentele, sturoiul si vinul si dam tava in cuptorul incins. Adaugam un pahar de apa si lasam sa fiarba, pana scade sosul, iar carnea va ... (mai mult)
CitestePui cu bere
Publicata joi, 31 octombrie 2013, 10:16Puiul se curata si se aseaza intr-o tava, crestam din loc in loc si punem in fiecare crestatura cate un catel de usturoi. Il condimentam cu boia, sare si piper si il lasam in tava. Separat, intr-un ... (mai mult)
Citeste




















