Fripturi

Pulpa de curcan la cuptor

Pulpa de curcan la cuptor

Publicata duminica, 15 decembrie 2013, 11:57
Timp de gatire: 65 minute Complexitate: Usor

Pulpele de curcan se spala si se aseaza intr-o tava termorezistenta. Peste ele presaram condimentele, avand grija se le acoperim pe ambele parti cu aromele ingredientelor, turnam putin ulei si dam ... (mai mult)

Citeste
Friptura de vita marinata

Friptura de vita marinata

Publicata sambata, 14 decembrie 2013, 12:49
Timp de gatire: 300 minute Complexitate: Usor

Muschiul de vita se portioneaza in felii si se aseaza intr-un vas in care am pus vinul, sare, piper si usturoi. Lasam carnea la marinat pentru 3 ore. Intr-o tava cu putin ulei, asezam feliile de carne... (mai mult)

Citeste
Friptura de gaina

Friptura de gaina

Publicata sambata, 14 decembrie 2013, 10:42
Timp de gatire: 80 minute Complexitate: Usor

Gaina, inainte de a fi gatita, se curata bine, se parleste la flacara, pentru a indeparta resturile de puf, se spala si se cresteaza din loc in loc. Apoi se unge cu ulei, se presara piperul, sarea si ... (mai mult)

Citeste
Muschi de vita la cuptor

Muschi de vita la cuptor

Publicata joi, 12 decembrie 2013, 10:16
Timp de gatire: 120 minute Complexitate: Usor

Muschiul de vita se curata bine, apoi se acopera cu felii subtiri de bacon. Legam cu o ata baconul de muschiul de vita si asezam apoi carnea intr-o tava. Peste aceasta se toarna putin ulei, se ... (mai mult)

Citeste
Piept de porc marinat la cuptor

Piept de porc marinat la cuptor

Publicata luni, 9 decembrie 2013, 14:06
Timp de gatire: 80 minute Complexitate: Usor

Muschiul de porc se curata si se spala, apoi se aseaza intr-un vas. Peste carne presaram condimentele, turnam vinul si adaugam usturoiul pisat. Vom lasa carnea sa stea acoperit de aceste ingrediente, ... (mai mult)

Citeste
Muschi impletit

Muschi impletit

Publicata duminica, 8 decembrie 2013, 14:16
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Carnea se taie in fasii si se condimenteaza. Verdeata se spala bine si se scurge de apa. Apoi se impletesc carnurile impreuna cu verdeata, astfel vom impleti o fasie de carne de porc cu o fasie ... (mai mult)

Citeste
Piept de gasca la cuptor

Piept de gasca la cuptor

Publicata sambata, 30 noiembrie 2013, 10:55
Timp de gatire: 75 minute Complexitate: Usor

Pieptul de gasca se fierbe putin in apa cu sare, apoi se scurge de apa si se aseaza intr-o tava de cuptor. Peste el presaram condimentele, dupa gust, adaugam ceapa taiata rondele si uleiul, apoi dam ... (mai mult)

Citeste
Antricot de vita la cuptor

Antricot de vita la cuptor

Publicata duminica, 24 noiembrie 2013, 11:40
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Carnea se taie in felii mai groase si se aseaza intr-o tava. Peste ea, se presara condimentele, se toarna uleiul si se da la cuptorul incins. Carnea va sta la cuptor timp de 40-45 minute, pana cand ... (mai mult)

Citeste
Pui in crusta de verdeturi

Pui in crusta de verdeturi

Publicata miercuri, 20 noiembrie 2013, 12:05
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Pieptul de pui se condimenteaza cu sare si piper si se da prin faina. Verdeata se spala si se scurge bine de apa, apoi se toaca si se pune la oparit in apa fiarta. Verdeturile se tin cam 3 minute, ... (mai mult)

Citeste
Muschiulet de porc in crusta de piper

Muschiulet de porc in crusta de piper

Publicata miercuri, 20 noiembrie 2013, 12:01
Timp de gatire: 90 minute Complexitate: Usor

Se curata muschiul de porc si se spala bine, apoi se scurge de apa. Se aseaza carnea intr-un vas incapator, peste care se va adauga vinul, sare si piper. Se intinde o folie de aluminiu peste care se ... (mai mult)

Citeste
Copanele de pui la cuptor

Copanele de pui la cuptor

Publicata marti, 19 noiembrie 2013, 14:00
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Se condimenteaza carnea cu sare, piper si boia. Ouale se bat bine si se adauga pesmetul, apoi trecem copanelele prin bolul cu ou si le asezam intr-o tava. Vom tine copanelele la cuptor pentru o ora, ... (mai mult)

Citeste
Coaste de porc dulci picante

Coaste de porc dulci picante

Publicata marti, 19 noiembrie 2013, 13:50
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Coastele se portioneaza si se pun intr-o oala cu apa si litrul de bere. Se fierb cam jumatate de ora, impreuna cu boabe de piper si putina sare. Intr-o tigaie preparam sosul punand bulionul, sosul de ... (mai mult)

Citeste
Frigarui de curcan

Frigarui de curcan

Publicata duminica, 10 noiembrie 2013, 10:07
Timp de gatire: 40 minute Complexitate: Usor

Pieprul de curcan se transeaza in fasii, apoi ceapa se toaca marunt, la fel si patrunjelul. Ceapa se caleste putin in ulei si se lasa sa se raceasca. Intr-un bol mai mare punem carnea tocata, peste ... (mai mult)

Citeste
Carne de miel la cuptor

Carne de miel la cuptor

Publicata sambata, 2 noiembrie 2013, 08:04
Timp de gatire: 75 minute Complexitate: Usor

Pulpa de miel se aseaza intr-o tava, iar peste ea punem condimentele, sturoiul si vinul si dam tava in cuptorul incins. Adaugam un pahar de apa si lasam sa fiarba, pana scade sosul, iar carnea va ... (mai mult)

Citeste
Pui cu bere

Pui cu bere

Publicata joi, 31 octombrie 2013, 10:16
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Puiul se curata si se aseaza intr-o tava, crestam din loc in loc si punem in fiecare crestatura cate un catel de usturoi. Il condimentam cu boia, sare si piper si il lasam in tava. Separat, intr-un ... (mai mult)

Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))