Frigarui de curcan
Ingrediente:
600 g de piept de curcan 100 g sunca afumata 250 g pulpa de curcan tocata 50 g unt 2 cepe 1 ceapa rosie 2 linguri ulei patrunjel 1 ou boia iute 1 ardei rosu sare piper
Mod de preparare:
Pieprul de curcan se transeaza in fasii, apoi ceapa se toaca marunt, la fel si patrunjelul. Ceapa se caleste putin in ulei si se lasa sa se raceasca. Intr-un bol mai mare punem carnea tocata, peste care punem patrunjelul, oul, ceapa calita si condimentele. Ardeiul si ceapa rosie se toaca in felii mai mari, iar feliile de piept de pui se condimenteaza cu sare si piper, se intinde peste fiecare felie de piept cate o felie de sunca afumata, iar deasupra se pune cate o lingura din compozitia de carne tocata. Feliile de carne se ruleaza usor si se pun pe un platou, iar cand terminam de rulat toate fileurile de curcan, le dam la rece cam o jumatate de ora. Dupa ce le scoatem de la frigider, taiem rulourile in rondele cam de grosimea a doua degete, pe care le vom insira pe o scobitoare de frigaruie. Vom alterna rondelele de carne, cu cele de ceapa rosie si ardei. Frigaruile se pun la prajit, sau dupa plac, pe gratar.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Piept de curcan la cuptor
Pieptul de curcan se aseaza intr-o tava, se condimenteaza cu sare si piper, se presara cimbrul si se da la cuptor. ... (mai mult)
Citeste -
Medalion de curcan
Carnea de curcan se taie in felii si se bat cu un ciocan de lemn. Separat, intr-un bol se bat ouale impreuna cu sare, ... (mai mult)
Citeste -
Frigarui de creveti
Intr-un bol se toarna uleiul de masline, se stoarce sucul de lamaie, se adauga usturoiul pisat, cam 3 catei, piper si ... (mai mult)
Citeste -
Pulpe de curcan la cuptor
Intr-un castron, se amesteca chimenul, bulionul, usturoiul pisat, untul topit, putina supa de pui si otetul. Se pun ... (mai mult)
Citeste -
Frigarui de pui
Se taie in bucati mari ceapa, rosiile si ardeii. Intr-un castron se adauga uleiul de masline, sare si piper. Apoi, se ... (mai mult)
Citeste -
Snitel de curcan
Se taie cu atentie pieptul de curcan. Fileurile obtinute se bat putin cu ciocanul. Apoi, radeti coaja de la o lamaie, ... (mai mult)
Citeste