Aperitive

Tartine cu icre rosii

Tartine cu icre rosii

Publicata marti, 18 februarie 2014, 12:41
Timp de gatire: 5 minute Complexitate: Usor

Mai intai feliem painea in felii subtiri. Pe fiecare felie de paine vom intinde un strat subtire de unt, apoi presaram icre rosii deaspura si decoram cu verderata.

Citeste
Tartine cu ansoa

Tartine cu ansoa

Publicata marti, 18 februarie 2014, 12:38
Timp de gatire: 10 minute Complexitate: Usor

Usturoiul il taiem marunt si il calim in ulei de masline, iar cand devine auriu adaugam ansoa si gatim pentru inca 5 minute. Continutul din tigaie, il punem intr-un blender si pasam totul. Separat, ... (mai mult)

Citeste
Rulada cu cascaval

Rulada cu cascaval

Publicata vineri, 14 februarie 2014, 10:10
Timp de gatire: 30 minute Complexitate: Usor

Mai intai, ardeiul, ceapa si usturoiul, le curatam si le tocam marunt, apoi verdeata o vom spala si o vom toca fin. Intr-un vas, vom pune legumele tocate, verdeata, dar si untul, branza topita, ... (mai mult)

Citeste
Rulada cu spanac

Rulada cu spanac

Publicata vineri, 14 februarie 2014, 09:45
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Pentru rulada cu spanac, pregatim mai intai spanacul, pe care il spalam si il oparim in apa fiarta, apoi il tocam marunt. Dupa ce spanacul s-a mai racit, il asezam intr-un bol si adaugam peste el ... (mai mult)

Citeste
Chiftele de curcan

Chiftele de curcan

Publicata miercuri, 12 februarie 2014, 14:37
Timp de gatire: 30 minute Complexitate: Usor

Carnea de curcan se da prin masina de tocat, cepele se curata si se dau pe razatoare, iar usturoiul se piseaza bine. Intr-un bol, asezam carnea, ceapa si usturoiul, punem si oul si amestecam totul, ... (mai mult)

Citeste
Tartine cu branza

Tartine cu branza

Publicata sambata, 21 decembrie 2013, 13:03
Timp de gatire: 20 minute Complexitate: Usor

Ridichiile si patrunjelul se spala si se scurg bine de apa. Bagheta de paine se feliaza in bucati subtiri si se rumenesc in cuptor. Ridichiile si patrunjelul se toaca marunt, peste ele turnam ulei de ... (mai mult)

Citeste
Pate de linte

Pate de linte

Publicata vineri, 20 decembrie 2013, 11:13
Timp de gatire: 15 minute Complexitate: Usor

Se pune la fiert lintea, in apa cu putina sare, impreuna cu ceapa curatata. Dupa ce au fiert, lintea si ceapa, se scot din apa si se pun intr-o strecuratoare pentru a elimina toata apa. Cand s-au ... (mai mult)

Citeste
Ardei umpluti cu tofu

Ardei umpluti cu tofu

Publicata marti, 17 decembrie 2013, 10:30
Timp de gatire: 15 minute Complexitate: Usor

Ardeii ii spalam si ii taiem la cotor, pentru a ii pastra intregi. Ii curatam de seminte si ii spalam in interior. Punem intr-un castron, branza tofu, o faramam cu ajutorul unei furculite si adaugam ... (mai mult)

Citeste
Chiftele de mazare

Chiftele de mazare

Publicata duminica, 15 decembrie 2013, 11:53
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Se fierbe mazarea, apoi se scurge din apa fierbinte si se paseaza cu ajutorul unui blender. Cartofii se curata si se fierb si se paseaza la fel ca si mazarea. Punem intr-un bol mazarea, cartofii, ... (mai mult)

Citeste
Frittata cu spanac

Frittata cu spanac

Publicata luni, 2 decembrie 2013, 13:10
Timp de gatire: 25 minute Complexitate: Usor

Spanacul se oparaste in apa fiarta, dupa care se scurge bine si se toaca marunt. Punem intr-o tigaie ulei si il incingem. In el vom cali ceapa tocata si usturoiul pisat. Ouale se bat bine, pana devin ... (mai mult)

Citeste
Frittata cu ciuperci

Frittata cu ciuperci

Publicata luni, 2 decembrie 2013, 13:05
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Spalam legumele si le tocam marunt. Ciupercile le taiem felii, apoi intr-o tigaie topim untul si calim ceapa si ardeii, apoi adaugam si ciupercile feliate. Separat, spargem intr-un bol ouale, le ... (mai mult)

Citeste
Burger de pui

Burger de pui

Publicata luni, 2 decembrie 2013, 12:52
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Tocam mai intai ceapa marunt de tot, la fel procedam si cu usturoiul si le punem intr-un castron in care avem carnea tocata de pui. Verdeata o spalam si o tocam si o adaugam peste ceapa. Amestescam ... (mai mult)

Citeste
Cartofi taranesti cu kaizer

Cartofi taranesti cu kaizer

Publicata sambata, 30 noiembrie 2013, 10:15
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Cartofii curatati, se taie in cuburi mai mari si se pun la fiert in apa cu putina sare. Ii fierbem doar pe jumatate, apoi ii scurgem si ii asezam intr-o tava. Feliem kaiserul si il presaram deasupra ... (mai mult)

Citeste
Bulz

Bulz

Publicata vineri, 29 noiembrie 2013, 11:45
Timp de gatire: 30 minute Complexitate: Usor

Pregatim mamaliga, punand la fiert apa cu putina sare, apoi adaugam malaiul in ploaie si amestecam bine pentru a nu se forma cocoloase, si lasam pe foc pana cand mamaliga sfaraie in cratita. Rasturnam... (mai mult)

Citeste
Tocinei

Tocinei

Publicata marti, 26 noiembrie 2013, 11:42
Timp de gatire: 25 minute Complexitate: Usor

Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii dam pe razatoare. Scurgem sucul lasat de acestia, apoi ii asezam intr-un bol. Cepele le curatam si le dam tot pe razatoare, usturoiul il pisam, iar ... (mai mult)

Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))