Tartine cu branza
Ingrediente:
1 bagheta de paine 250 g branza feta patrunjel 200 g ridichi ulei de masline sare piper
Mod de preparare:
Ridichiile si patrunjelul se spala si se scurg bine de apa. Bagheta de paine se feliaza in bucati subtiri si se rumenesc in cuptor. Ridichiile si patrunjelul se toaca marunt, peste ele turnam ulei de masline, putin otet, sare si piper si mixam totul. Peste fiecare felie de paine, intindem din amestecul de ridichi si verdeata, iar la final, intindem si un strat de branza feta. Presaram inca putin patrunjel deasupra si servim.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Tartine cu somon
Intr-un castron, se pune somonul, taiat in bucati nu foarte mari, impreuna cu felii de lamaie. Se adauga putina sare, se... (mai mult)
Citeste -
Tartine cu icre rosii
Mai intai feliem painea in felii subtiri. Pe fiecare felie de paine vom intinde un strat subtire de unt, apoi presaram ... (mai mult)
Citeste -
Spaghete cu branza
Spaghetele se fierb in apa clocotita cu sare si putin ulei, timp de 10 minute, se trec prin jet de apa rece si se scurg ... (mai mult)
Citeste -
Crema de branza
Se toaca ceapa marunt, apoi branza se pune intr-un bol peste care punem un praf de sare si mixam. Peste branza crema, ... (mai mult)
Citeste -
Tartine cu ansoa
Usturoiul il taiem marunt si il calim in ulei de masline, iar cand devine auriu adaugam ansoa si gatim pentru inca 5 ... (mai mult)
Citeste -
Vinete umplute cu branza
Vinetele necuratate se taie in doua in lung, se sareaza si se coc pe jumatate la cuptor si se scobesc ( miezul se toaca ... (mai mult)
Citeste







