Chiftele de curcan
Ingrediente:
900 g carne de curcan 1 ou 2 cepe usturoi busuioc patrunjel 20 g seminte de chimen piper sare
Mod de preparare:
Carnea de curcan se da prin masina de tocat, cepele se curata si se dau pe razatoare, iar usturoiul se piseaza bine. Intr-un bol, asezam carnea, ceapa si usturoiul, punem si oul si amestecam totul, intr-o compozitie omogena. Condimentam cu sare si piper, dupa gust, dar si busuioc, patrunjel si seminte de chimen. Din compozitie, formam chiftelele si le punem in tigaia cu ulei incins, rumenindu-le pe ambele parti. Cand le scoatem din tigaie, le asezam pe un platou acoperit cu servetel, pentru a absorbi excesul de ulei si servim ca atare, sau langa o garnitura sau salata.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Piept de curcan la cuptor
Pieptul de curcan se aseaza intr-o tava, se condimenteaza cu sare si piper, se presara cimbrul si se da la cuptor. ... (mai mult)
Citeste -
Medalion de curcan
Carnea de curcan se taie in felii si se bat cu un ciocan de lemn. Separat, intr-un bol se bat ouale impreuna cu sare, ... (mai mult)
Citeste -
Pulpe de curcan la cuptor
Intr-un castron, se amesteca chimenul, bulionul, usturoiul pisat, untul topit, putina supa de pui si otetul. Se pun ... (mai mult)
Citeste -
Snitel de curcan
Se taie cu atentie pieptul de curcan. Fileurile obtinute se bat putin cu ciocanul. Apoi, radeti coaja de la o lamaie, ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de gaturi de curcan
Curatam legumele si te tocam in cubulete, iar gaturile de curcan le spalam si le portionam. Folosim o oala in care lasam... (mai mult)
Citeste -
Pulpa de curcan la cuptor
Pulpele de curcan se spala si se aseaza intr-o tava termorezistenta. Peste ele presaram condimentele, avand grija se le ... (mai mult)
Citeste







