Chiftele de porc
Ingrediente:
600 g carne tocata de porc 2 oua 2 cepe 2 catei de usturoi marar patrunjel vegeta piper sare
Mod de preparare:
Pentru chiftelutele de porc, se curata si se toaca marunt ceapa si verdeata, iar usturoiul se piseaza fin. Folosim un bol mai mare in care vom pune carnea tocata si restul de ingrediente, condimentam cu sare, piper si vegeta si amestecam bine pantru a incorpora totul. Din compozitie se formeaza chiftelele, pe care le vom da prin faina si le vom aseza in tigaia cu ulei incins. Le rumenim pe ambele parti, iar cand sunt gata se putem servi calde si crocante, dar si reci, langa garnitura preferata sau o salata.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Piftie de porc
Dupa ce picioarele de porc sunt curatate bine se pun impreuna cu carnea de la capul de porc, urechile de porc si ... (mai mult)
Citeste -
Carnati de porc
Intr-un vas mare, vom pune carnea de porc ce tocmai am dat-o prin masina de tocat. Presaram sarea, piperul cimbrul si ... (mai mult)
Citeste -
Caltabos de porc
Carnea de porc se da prin masina de tocat, apoi o asezam intr-un castron mai mare. Peste ea adaugam toate celelalte ... (mai mult)
Citeste -
Medalion de porc
Muschiul de porc se feliaza si se condimenteaza cu sare si piper, apoi se rumenesc feliile in ulei incins, pe ambele ... (mai mult)
Citeste -
Muschi de porc afumat
Muschiul de porc, se taie in bucati mari, se pun intr-un vas, iar peste carne se presara sare si restul condimentelor, ... (mai mult)
Citeste -
Muschi de porc la cuptor cu legume
Carnea de porc se portioneaza, apoi se unge cu putin unt, se presara peste ea, condimentele si se aseaza intr-o tava ... (mai mult)
Citeste







