Chiftele de naut
Ingrediente:
400 g naut 3 catei de usturoi coriandru patrunjel proaspat sare
Mod de preparare:
Asemenea fasolei, nautul este de preferat a fi lasat cu o zi inainte de a fi gatit, sa stea in apa, la inmuiat. A doua zi se pune la fiert in apa cu sare, si se tine pe foc pana cand devine fraged. Cand e gata, scurgem nautul si in punem intr-un bol, unde il amestecam impreuna cu usturoiul si condimentele, apoi le pasam cu ajutorul unui blender. Din compozitia obtinuta, vom forma chitelutele cu ajutorul unei linguri si le vom praji in ulei pana ce devin rumene. Pot constitui un fel de aperitive alaturi de sosuri sau salata preferata.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Supa de naut
Boabele de naut se lasa la inmuiat peste noapte. Cand e gata de a fi pregatit, acesta se fierbe timp de doua ore in 2 ... (mai mult)
Citeste -
Salata de naut
Cele 2 oua le vom fierbe timp de 10 minute, apoi le taiem in cubulete. Nautul se fierbe si el timp de 25 de minute, se ... (mai mult)
Citeste -
Pasta de naut
Semintele de susan, le coacem in cuptor timp de 15 minute, dar avand grija sa nu devina prea inchise la culoare, ci doar... (mai mult)
Citeste -
Mancare de naut
Nautul se lasa de preferat la inmuiat cu o seara inainte, pentru a fierbe bine. Legumele se spala si se toaca marunt. Se... (mai mult)
Citeste -
Chiftele cu sos
Legumele se curata si se spala, apoi morcovul si cartoful se dau pe razatoare si se scurg de sucul lasat. Ceapa si ... (mai mult)
Citeste







