Chiftele de naut

Foto - Chiftele de naut
Complexitate: usor Timp de preparare: 80 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

400 g naut 3 catei de usturoi coriandru patrunjel proaspat sare

Mod de preparare:

Asemenea fasolei, nautul este de preferat a fi lasat cu o zi inainte de a fi gatit, sa stea in apa, la inmuiat. A doua zi se pune la fiert in apa cu sare, si se tine pe foc pana cand devine fraged. Cand e gata, scurgem nautul si in punem intr-un bol, unde il amestecam impreuna cu usturoiul si condimentele, apoi le pasam cu ajutorul unui blender. Din compozitia obtinuta, vom forma chitelutele cu ajutorul unei linguri si le vom praji in ulei pana ce devin rumene. Pot constitui un fel de aperitive alaturi de sosuri sau salata preferata.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Humus

    Humus

    Se clatesc bine boabele de naut sub un jet de apa. Scurgeti-le si puneti-le intr-un castron de mixer. Pastrati o lingura... (mai mult)

    Citeste
  • Supa de naut

    Supa de naut

    Boabele de naut se lasa la inmuiat peste noapte. Cand e gata de a fi pregatit, acesta se fierbe timp de doua ore in 2 ... (mai mult)

    Citeste
  • Salata de naut

    Salata de naut

    Cele 2 oua le vom fierbe timp de 10 minute, apoi le taiem in cubulete. Nautul se fierbe si el timp de 25 de minute, se ... (mai mult)

    Citeste
  • Pasta de naut

    Pasta de naut

    Semintele de susan, le coacem in cuptor timp de 15 minute, dar avand grija sa nu devina prea inchise la culoare, ci doar... (mai mult)

    Citeste
  • Mancare de naut

    Mancare de naut

    Nautul se lasa de preferat la inmuiat cu o seara inainte, pentru a fierbe bine. Legumele se spala si se toaca marunt. Se... (mai mult)

    Citeste
  • Chiftele cu sos

    Chiftele cu sos

    Legumele se curata si se spala, apoi morcovul si cartoful se dau pe razatoare si se scurg de sucul lasat. Ceapa si ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))