Mancare de naut
Ingrediente:
500 ml apa 500 g naut 2 ardei verde 1 ceapa 2 rosii patrunjel tocat 2 linguri de ulei de masline 1 lingura pasta de tomate Sare piper
Mod de preparare:
Nautul se lasa de preferat la inmuiat cu o seara inainte, pentru a fierbe bine. Legumele se spala si se toaca marunt. Se ia o tigaie si se pune pe foc, se adauga uleiul de masline, lasand sa se incinga. Cand uleiul s-a incins, se pune ceapa tocata si se caleste, apoi adaugam rosiile, ardeiul si piperul. Separat se va pune nautul la fiert, in apa cu putina sare. Cand nautul s-a fiert, se scurge si se adauga peste legumele sotate. Se pune pasta de tomate, se condimenteaza totul cu sare si piper si se mai lasa cam 10 minute. Se serveste cu patrunjel deasupra.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Supa de naut
Boabele de naut se lasa la inmuiat peste noapte. Cand e gata de a fi pregatit, acesta se fierbe timp de doua ore in 2 ... (mai mult)
Citeste -
Salata de naut
Cele 2 oua le vom fierbe timp de 10 minute, apoi le taiem in cubulete. Nautul se fierbe si el timp de 25 de minute, se ... (mai mult)
Citeste -
Pasta de naut
Semintele de susan, le coacem in cuptor timp de 15 minute, dar avand grija sa nu devina prea inchise la culoare, ci doar... (mai mult)
Citeste -
Chiftele de naut
Asemenea fasolei, nautul este de preferat a fi lasat cu o zi inainte de a fi gatit, sa stea in apa, la inmuiat. A doua ... (mai mult)
Citeste -
Mancare de mazare cu oua
Ceapa se curata si se toaca marunt, apoi se caleste intr-o tigaie cu ulei incins. Cand a devenit transparenta, peste ... (mai mult)
Citeste







