Chiftele la cuptor
Ingrediente:
1 kg carne tocata 2 oua ceapa verde patrunjel marar 3 felii paine faina sare piper
Mod de preparare:
Intr-un bol mare, asezam carnea, painea inmuiata in putina apa, ceapa verde tocata marunt, patrunjelul tocat si mararul. Amestecam bine, adaugam ouale, sarea si piperul, iar cand am obtinut un amestev omogen, formama chiftelele, le asezam pe tava de copt, tapatata cu harti de copt si dam la cuptor. Dupa aproximativ 40 deminute, cand s-au rumenit, le scoatem din tava, si le putem servi.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Chiftele cu sos
Legumele se curata si se spala, apoi morcovul si cartoful se dau pe razatoare si se scurg de sucul lasat. Ceapa si ... (mai mult)
Citeste -
Chiftele de broccoli
Intr-un castron, se pun ouale impreuna cu faina si se amesteca bine pana se omogenizeaza. Apoi, se adauga broccoli ... (mai mult)
Citeste -
Chiftele de ciuperci
Ciupercile se fierb 10 minute in apa cu putina sare, se scot si se lasa sa se raceasca. Dupa racire, se dau prin masina ... (mai mult)
Citeste -
Chiftele de soia
Se pune soia la inmuiat in apa timp de o ora! Apoi, se scurge si se amesteca cu ou, faina, usturoi si patrunjel tocat ... (mai mult)
Citeste -
Chiftele de dovlecel
Se dau prin razatoare cartofii si dovlecelul, dupa ce se spala si se curata. Apoi, se curata si se piseaza usturoiul. ... (mai mult)
Citeste -
Sos pentru chiftele
Ceapa si usturoiul se toaca marunt, apoi se pun impreuna la calit in ulei incins. Se toaca si ardeiul in cubulete mici ... (mai mult)
Citeste







