Sos pentru chiftele
Ingrediente:
150 ml sos de tomate 1 ceapa 1 ardei gras 20 ml ulei 1 catel usturoi patrunjel sare piper
Mod de preparare:
Ceapa si usturoiul se toaca marunt, apoi se pun impreuna la calit in ulei incins. Se toaca si ardeiul in cubulete mici si se adaiga peste ceapa si usturoi. Cand s-au innabusit legumele, se adauga si sosul de tomate si un pahar de apa. Se condimenteaza totul cu sare si piper si se lasa panacand sosul capata consistenta. La final se preasara patrunjelul si se serveste alaturi de chiftelutele deja gatite.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Chiftele cu sos
Legumele se curata si se spala, apoi morcovul si cartoful se dau pe razatoare si se scurg de sucul lasat. Ceapa si ... (mai mult)
Citeste -
Chiftele de broccoli
Intr-un castron, se pun ouale impreuna cu faina si se amesteca bine pana se omogenizeaza. Apoi, se adauga broccoli ... (mai mult)
Citeste -
Chiftele de ciuperci
Ciupercile se fierb 10 minute in apa cu putina sare, se scot si se lasa sa se raceasca. Dupa racire, se dau prin masina ... (mai mult)
Citeste -
Chiftele de soia
Se pune soia la inmuiat in apa timp de o ora! Apoi, se scurge si se amesteca cu ou, faina, usturoi si patrunjel tocat ... (mai mult)
Citeste -
Chiftele de dovlecel
Se dau prin razatoare cartofii si dovlecelul, dupa ce se spala si se curata. Apoi, se curata si se piseaza usturoiul. ... (mai mult)
Citeste -
Chiftele de porc
Pentru chiftelutele de porc, se curata si se toaca marunt ceapa si verdeata, iar usturoiul se piseaza fin. Folosim un ... (mai mult)
Citeste







