Chiftele de ciuperci
Ingrediente:
1 kg ciuperci 2 linguri cascaval ras 2 oua 2 linguri faina patunjel ulei sare piper
Mod de preparare:
Ciupercile se fierb 10 minute in apa cu putina sare, se scot si se lasa sa se raceasca. Dupa racire, se dau prin masina de tocat carne, se adauga ouale, cascavalul ras, faina, patunjel tocat, sarea, piperul si se amesteca bine. Din compozitia obtinuta se fac chiftelele care se prajesc in ulei. Se pot servi cu salate din diferite legume.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Foietaj cu ciuperci
Ciupercile se toaca in cubulete si se pun la calit, se condimenteaza si se lasa la foc mic, pana cand scade zeama lasata... (mai mult)
Citeste -
Chiftele de post
Se curata cartofii de coaja, se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Intr-o alta oala mai mica, se pune si orezul la... (mai mult)
Citeste -
Salata de pui cu ciuperci
Se aleg ciuperci si se fierb in apa cu putina sare timp de 20 minute. Dupa scurgere si racire, se taie in felii subtiri ... (mai mult)
Citeste -
Chiftele cu sos
Legumele se curata si se spala, apoi morcovul si cartoful se dau pe razatoare si se scurg de sucul lasat. Ceapa si ... (mai mult)
Citeste -
Ciuperci cu oua
Ciupercile se toaca marunt si se pun la prajit in unt, odata cu ceapa tocata. Cand incepe sa se rumeneasca, se presara ... (mai mult)
Citeste -
Mancare de ciuperci
Ceapa curatata si spalata se taie marunt si se caleste in ulei. Ciupercile taiate in felii se pun peste ceapa, se ... (mai mult)
Citeste