Paine umpluta

Foto - Paine umpluta
Complexitate: usor Timp de preparare: 40 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

1 paine 100 g cascaval 2 oua 2 rosii 1 ardei gras 1 ardei iute 5 ciuperci 1 ceapa piper sare

Mod de preparare:

Painea se taie pe lungime si se curata de miez, formand astfel doua barcute. Legumele se spala, se taie in felii si se calesc in putin ulei, condimentate cu sare si piper. Cele doua barcute de paine se umplu cu legumele calite, peste ele se pun si ouale batute, iar deasupra se rade cascaval cat sa acopere totul. Se da tava la cuptor timp de jumatate de ora, iar cand au devenit rumene la suprafata, se scot si se servesc. Painea umpluta se serveste calda, dar este delicioasa si rece.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Paine cu ou

    Paine cu ou

    Intr-un bol se pune laptele, iar in altul se adauga ouale batute. Se ia cate o felie de paine si se trece succesiv prin ... (mai mult)

    Citeste
  • Bruschete cu somon

    Bruschete cu somon

    Se prajesc feliile de paine in usturoi tocat sau pisat! Se curata rucola, se taie o portocala, branza si se pun pe ... (mai mult)

    Citeste
  • Budinca de paine

    Budinca de paine

    Franzela se feliaza si se aseaza intr-o tava unsa cu unt. Fiecare felie de paine se va inmuia in amestecul din oua ... (mai mult)

    Citeste
  • Stiuca umpluta

    Stiuca umpluta

    Stiuca se spala si se curata de solzi si de intestine, dar fara a se cresta pe burta. Se inlatura capul, iat pielea ... (mai mult)

    Citeste
  • Bruschete cu rosii

    Bruschete cu rosii

    Se taie rosiile in cate 4 bucati si se amesteca cu putin busuioc. Apoi, se adauga peste ulei, otet, sare si se lasa 15 ... (mai mult)

    Citeste
  • Tartine cu icre rosii

    Tartine cu icre rosii

    Mai intai feliem painea in felii subtiri. Pe fiecare felie de paine vom intinde un strat subtire de unt, apoi presaram ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))