Paine umpluta
Ingrediente:
1 paine 100 g cascaval 2 oua 2 rosii 1 ardei gras 1 ardei iute 5 ciuperci 1 ceapa piper sare
Mod de preparare:
Painea se taie pe lungime si se curata de miez, formand astfel doua barcute. Legumele se spala, se taie in felii si se calesc in putin ulei, condimentate cu sare si piper. Cele doua barcute de paine se umplu cu legumele calite, peste ele se pun si ouale batute, iar deasupra se rade cascaval cat sa acopere totul. Se da tava la cuptor timp de jumatate de ora, iar cand au devenit rumene la suprafata, se scot si se servesc. Painea umpluta se serveste calda, dar este delicioasa si rece.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Paine cu ou
Intr-un bol se pune laptele, iar in altul se adauga ouale batute. Se ia cate o felie de paine si se trece succesiv prin ... (mai mult)
Citeste -
Bruschete cu somon
Se prajesc feliile de paine in usturoi tocat sau pisat! Se curata rucola, se taie o portocala, branza si se pun pe ... (mai mult)
Citeste -
Budinca de paine
Franzela se feliaza si se aseaza intr-o tava unsa cu unt. Fiecare felie de paine se va inmuia in amestecul din oua ... (mai mult)
Citeste -
Stiuca umpluta
Stiuca se spala si se curata de solzi si de intestine, dar fara a se cresta pe burta. Se inlatura capul, iat pielea ... (mai mult)
Citeste -
Bruschete cu rosii
Se taie rosiile in cate 4 bucati si se amesteca cu putin busuioc. Apoi, se adauga peste ulei, otet, sare si se lasa 15 ... (mai mult)
Citeste -
Tartine cu icre rosii
Mai intai feliem painea in felii subtiri. Pe fiecare felie de paine vom intinde un strat subtire de unt, apoi presaram ... (mai mult)
Citeste







