Paine cu ou
Ingrediente:
10 felii paine toast 400 ml lapte 3 oua miere ulei
Mod de preparare:
Intr-un bol se pune laptele, iar in altul se adauga ouale batute. Se ia cate o felie de paine si se trece succesiv prin lapte, apoi prin bolul cu ou. Se utilizeaza o tigaie in care avem ulei incins. Aci vom praji feliile de paine pe ambele parti, pana cand devin rumene. Pe un servetel, asezam painea proaspat scoasa din tigaie, pentru a absoarbe uleiul. Punem feliile pe o farfurie, urmand sa adaugam deasupra lor putina miere. Pot constitui o mic dejun delicios.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Bruschete cu somon
Se prajesc feliile de paine in usturoi tocat sau pisat! Se curata rucola, se taie o portocala, branza si se pun pe ... (mai mult)
Citeste -
Budinca de paine
Franzela se feliaza si se aseaza intr-o tava unsa cu unt. Fiecare felie de paine se va inmuia in amestecul din oua ... (mai mult)
Citeste -
Bruschete cu rosii
Se taie rosiile in cate 4 bucati si se amesteca cu putin busuioc. Apoi, se adauga peste ulei, otet, sare si se lasa 15 ... (mai mult)
Citeste -
Tartine cu icre rosii
Mai intai feliem painea in felii subtiri. Pe fiecare felie de paine vom intinde un strat subtire de unt, apoi presaram ... (mai mult)
Citeste -
Paine umpluta
Painea se taie pe lungime si se curata de miez, formand astfel doua barcute. Legumele se spala, se taie in felii si se ... (mai mult)
Citeste







