Pandispan cu piersici

Foto - Pandispan cu piersici
Complexitate: usor Timp de preparare: 35 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

200 g faina 300 g piersici 200 g zahar 5 oua 1 praf de copt vanilie ulei

Mod de preparare:

Mai intai se separa albusurile de galbenusuri si se pun in vase diferite. Albusurile se bat spuma, iar cand devin consistente, se adauga zaharul, dar si o lingura de apa clocotita. Se mixeaza pana ce zaharul s-a dizolvat complet, apoi se aduga 2 linguri de ulei si galbenusurile, pe rand, mixand mereu. La final se adauga faina si praful de copt si se amesteca usor toata compozitia. Odata omogenizata, compozitia se toarna intr-o tava unsa cu putin unt, se intinde bine, pe toata suprafata tavii, iar deasupra se aseaza cubulete de piersici. Prajitura se da la cuptor, timp de jumatate de ora, apoi se lasa la racit putin, se portioneaza si se serveste.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Sufleu de piersici

    Sufleu de piersici

    Piersicile macerate in coniac se taie bucatele si se trec prin sita. Piureul obtinut se amesteca cu zaharul, ... (mai mult)

    Citeste
  • Smoothie cu piersici

    Smoothie cu piersici

    Se foloseste un blender in care se pun feliile de banane, piersicile feliate, cubuletele de pepene si gheata. Se ... (mai mult)

    Citeste
  • Prajitura cu piersici

    Prajitura cu piersici

    Se pune la incalzit cuptorul la o temperatura de 180 de grade. Se pregateste tava cu hartie de copt. Intr-un castron, se... (mai mult)

    Citeste
  • Tarta cu piersici

    Tarta cu piersici

    Intr-un castron se pune faina impreuna cu untul, zaharul, ouale batute si laptele. Se amesteca bine, iar aluatul obtinut... (mai mult)

    Citeste
  • Crema de piersici

    Crema de piersici

    Piersicile se fierb inabusit cu apa, zaharul si cu zeama de lamaie pana se inmoaie bine. Se trec prin sita, se adauga ... (mai mult)

    Citeste
  • Piersici umplute

    Piersici umplute

    Preparam aluatul pentru persici amestecand toate ingredientele. Framantam bine, pana ce obtinem o compozitie omogena si ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))