Pandispan cu piersici
Ingrediente:
200 g faina 300 g piersici 200 g zahar 5 oua 1 praf de copt vanilie ulei
Mod de preparare:
Mai intai se separa albusurile de galbenusuri si se pun in vase diferite. Albusurile se bat spuma, iar cand devin consistente, se adauga zaharul, dar si o lingura de apa clocotita. Se mixeaza pana ce zaharul s-a dizolvat complet, apoi se aduga 2 linguri de ulei si galbenusurile, pe rand, mixand mereu. La final se adauga faina si praful de copt si se amesteca usor toata compozitia. Odata omogenizata, compozitia se toarna intr-o tava unsa cu putin unt, se intinde bine, pe toata suprafata tavii, iar deasupra se aseaza cubulete de piersici. Prajitura se da la cuptor, timp de jumatate de ora, apoi se lasa la racit putin, se portioneaza si se serveste.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Sufleu de piersici
Piersicile macerate in coniac se taie bucatele si se trec prin sita. Piureul obtinut se amesteca cu zaharul, ... (mai mult)
Citeste -
Smoothie cu piersici
Se foloseste un blender in care se pun feliile de banane, piersicile feliate, cubuletele de pepene si gheata. Se ... (mai mult)
Citeste -
Prajitura cu piersici
Se pune la incalzit cuptorul la o temperatura de 180 de grade. Se pregateste tava cu hartie de copt. Intr-un castron, se... (mai mult)
Citeste -
Tarta cu piersici
Intr-un castron se pune faina impreuna cu untul, zaharul, ouale batute si laptele. Se amesteca bine, iar aluatul obtinut... (mai mult)
Citeste -
Crema de piersici
Piersicile se fierb inabusit cu apa, zaharul si cu zeama de lamaie pana se inmoaie bine. Se trec prin sita, se adauga ... (mai mult)
Citeste -
Piersici umplute
Preparam aluatul pentru persici amestecand toate ingredientele. Framantam bine, pana ce obtinem o compozitie omogena si ... (mai mult)
Citeste







