Sufleu de piersici
Ingrediente:
6 piersici mari 1/4 kg zahar 2 oua 1/2 lamaie 1 paharel coniac 1/2 paharel rom zahar vanilat
Mod de preparare:
Piersicile macerate in coniac se taie bucatele si se trec prin sita. Piureul obtinut se amesteca cu zaharul, galbenusurile, coaja rasa de lamaie si romul. Aceasta crema se amesteca cu spuma de albus, se pune intr-o forma unsa si se coace la cuptor la foc domol. Se pudreaza cu zahar vanilat. Reteta de sufleu de piersici se mai poate prepara si cu compot de piersici.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Smoothie cu piersici
Se foloseste un blender in care se pun feliile de banane, piersicile feliate, cubuletele de pepene si gheata. Se ... (mai mult)
Citeste -
Prajitura cu piersici
Se pune la incalzit cuptorul la o temperatura de 180 de grade. Se pregateste tava cu hartie de copt. Intr-un castron, se... (mai mult)
Citeste -
Tarta cu piersici
Intr-un castron se pune faina impreuna cu untul, zaharul, ouale batute si laptele. Se amesteca bine, iar aluatul obtinut... (mai mult)
Citeste -
Pandispan cu piersici
Mai intai se separa albusurile de galbenusuri si se pun in vase diferite. Albusurile se bat spuma, iar cand devin ... (mai mult)
Citeste -
Crema de piersici
Piersicile se fierb inabusit cu apa, zaharul si cu zeama de lamaie pana se inmoaie bine. Se trec prin sita, se adauga ... (mai mult)
Citeste -
Piersici umplute
Preparam aluatul pentru persici amestecand toate ingredientele. Framantam bine, pana ce obtinem o compozitie omogena si ... (mai mult)
Citeste